Houten schild blanco

€ 5,75
Op voorraad
SKU
snis190040

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 15 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Een zwaard en schild zijn de twee absolute „must haves“ voor iedere dappere ridder. Kinderen vinden het vaak super leuk om zicht te verkleden tijdens het spelen, voor carnaval, of een verjaardagsfeest: met een houten zwaard en misschien zelfs wel een ridder hesje, worden kinderen in handomdraai omgetovererd tot dappere ridder. Wij kunnen het schild voorzien van een naam, een spreuk of wensboodschap, maar ook van een wapenbeeld. Kies een standaard ontwerp of maak een heel eigen ontwerp.

Wat dacht u ervan bij het geven van het cadeau een echte ridderslag te organiseren? Je kind kan ridder worden wanneer hij/zij tijdens een ceremonie aan de schouder tot ridder wordt geslagen. Succes verzekerd!

Tip: Voorzie het schild eens alleen van een naam en laat de kinderen zelf het wapensbeeld schilderen tijdens een ridderfeestje op een verjaardag.

Voorzien van afgeronde hoeken, kanten, geen scherpe zijden.

Vraag bij grotere aantallen een offerte aan.

Lettertypes:

Lettertype