Houten zwaard recht lang met naam

€ 13,95
Op voorraad
SKU
snis190008 VE15

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 15 tekens

Maximaal 1000 tekens

Buitenspelen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Het helpt ze op een natuurlijke manier om op een gezond gewicht te blijven, het bevordert de lichamelijke motoriek en het leert kinderen op jonge leeftijd hoe met elkaar om te gaan. Kinderen worden vrolijk van vrij buitenspelen. Helaas blijkt dat steeds meer kinderen en jongeren te weinig bewegen en buiten spelen. 

Daarom nu bij Naam in Hout, houten buiten speelgoed dat te voorzien is van een eigen naam. Zo kun je buiten spelen wel op een hele leuke manier stimuleren. Wordt een echte ridder met dit mooie zwaard van hout. 

Schilder het zwaard eens en je hebt een uniek stukje ridder speelgoed.

Leuk idee voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of themafeestje.

Voorzien van afgeronde hoeken, kanten, geen scherpe zijden.

Vraag bij grotere aantallen een offerte aan.

Lettertypes:

Lettertype