Houten deegspatel - pannenlikker. Staffelkorting aantallen met identieke gravure

€ 5,99
Op voorraad
SKU
snis200004 - staffel

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 40 tekens

Maximaal 1000 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, jpg, png

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, jpg, png

Een deegspatel of pannenlikker, ook wel pannenschraper, potlikker of pottenkrabber genoemd, is een stuk keukengerei waarmee de laatste restjes uit een pan of een pot kunnen worden geschraapt. 

Geef hem bij het kerstpakket, als eindejaargeschenk, promotiemateriaal wat dagelijk in handen komt, aan de deelnemers van je workshop, als geboortesuiker, als trophee bij een bakwedstrijd of als aandenken na een gezellig culinair evenement.

Ideaal product om er voor te zorgen dat je naam of tekst vaak gezien wordt! We graveren 1 zijde.

Moeite met het maken van een ontwerp? Kijk eens op onze inspiratie pagina of stuur ons even een berichtje met wat u ongeveer in gedachten heeft en dan gaan onze ontwerpers voor u aan de slag. Maken we er samen iets moois van!

Voor andere / grotere aantallen of grote aantallen met gravure aan 2 zijde van de steel neem dan graag even contact met ons op voor een passende offerte!

Echt beukenhout dus hygiënisch, duurzaam en grote maat gravure.

 Lettertypes:

Lettertype