Houten Raclette of Gourmetspatel

€ 3,99
Op voorraad
SKU
snis180147

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 15 tekens

Maximaal 400 tekens

Maximaal 60 tekens

Bestel hier je gepersonaliseerde gourmetspatels - raclette spatels van hout.

Bij Naam in Hout en DECOTotaal zijn we gek op feestjes en lekker eten.

Uniek is dat je, bij ons, dit houten bestek kunt laten voorzien van een naam, tekst of kleine afbeelding. Met de gepersonaliseerde houten spatels maak je van het feestje nog meer jouw feestje!

Gebruik de spatels bijvoorbeeld bij je kerstdiner, een diner voor 2, je huwelijksaanzoek. Ook leuk voor tijdens een huwelijk, verjaardagsfeestje, babyshower, receptie, presentatie, vrijdagmiddag borrel, kinderfeestje, bruiloften, tuinfeesten, of andere feestdagen.

Ook is de gourmetspatel het perfecte item voor in het culinaire kerstpakket of voor slagerijen, restaurants, en catering bedrijven om mee te leveren met de gourmetschotels voorzien van je eigen logo of kerst slogan! 

Grotere tekst of andere wensen dan graag even contact opnemen voor een passende offerte.

Lettertype