Houten haarborstel - als je haar maar goed zit.

€ 9,95
Op voorraad
SKU
snis200006

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 40 tekens

Maximaal 10 tekens

Maximaal 200 tekens

Maximaal 1000 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, jpg, png

LOVE IS IN THE HAIR!
Houten borstels. Leuk voor kinderen en passend bij Montessori onderwijs om persoonlijke verzorging zelfstandig te oefenen door kinderen. Maar natuurlijk ook leuk om te geven met een grappige tekst of naam.

Stuur je ontwerp/ tekst met lettertype of wensen door en tover ook een glimlach op iemands gezicht! Als je haar maar goed zit! Veel geef plezier!

Moeite met het maken van een ontwerp? Kijk eens op onze inspiratie pagina of stuur ons even een berichtje met wat u ongeveer in gedachten heeft en dan gaan onze ontwerpers voor u aan de slag. Maken we er samen iets moois van!

Voor grotere aantallen neem dan graag even contact met ons op voor een passende offerte!

 Lettertypes:

Lettertype