Houten ornament hart met liefdevolle tekst. ca 10 cm

€ 9,95
Op voorraad
SKU
snis200035 - 10 cm

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 35 tekens

Maximaal 1000 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

De houten harten zijn te personaliseren met eigen naam of tekst zoals geboortedatum. Lief kadootje voor vaderdag, moederdag, opa, oma, vriend of vriendin, je aanstaande man of vrouw, bij de geboorte van een baby, je communie of als bedankjke na jullie huwelijk.

Het houten ornament Hart wordt ook veel gebuikt als sfeervol en duurzaam relatiegeschenk voor de feestdagen. Het hartje is gemaakt van hout en voorzien van een rood  lintje. Wanneer je het hartje laat graveren met je eigen tekst en/of logo is het niet alleen een origineel weggevertje voor kerstmis, maar ook voor bijvoorbeeld Valentijnsdag.

Uiteraard zijn ze ook bruikbaar in tijden van verlies en rouw eventueel met een ander kleur lint.

Ander kleur lint? Andere aantallen? Neem even contact op over de mogelijkheden.

Kies een lettertype hier onder of geef de naam van een eigen lettertype door.

Lettertype