Houten honinglepel / honingdraaier

€ 5,95
Op voorraad
SKU
snis200044 honinglepel

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Maximaal 14 tekens

Maximaal 1000 tekens

Love is Sweet!

Een must have voor iedere honing liefhebber!
Deze handige honingdraaier ziet er niet alleen mooi uit maar is ook super handig in gebruik. Met een honinglepel is het mogelijk om zonder knoeien de honing uit de pot te krijgen.
Leuk om te geven als relatiegeschenk, bedankje bij je huwelijk, als doopsuiker, aan theeliefhebbers of uiteraard mensen die gewoon gek zijn op honing of wie je heel erg lief hebt! Maak je kadootje helemaal af door een zelf nog een heerlijk potje imkerhoning toe te voegen!

Thee op smaak brengen met honing is gezond. In honing zitten veel vitamines en mineralen, waaronder vitamine en speciale enzymen die door de bijen aan de honing zijn toegevoegd en een antibacteriële werking hebben. Wanneer honing te warm wordt, worden deze bijzondere enzymen vernietigd. Wacht daarom even tot je thee wat is afgkoeld met het toevoegen van je honing!
Ook mensen met allergie kunnen baat hebben bij het eten van honing. met een leuke quote op je honinglepel kun je een allergie patient misschien weer aan het lachen krijgen.

Moeite met het maken van een ontwerp? Kijk eens op onze inspiratie pagina of stuur ons even een berichtje met wat u ongeveer in gedachten heeft en dan gaan onze ontwerpers voor u aan de slag. Maken we er samen iets moois van!

Tip: vraag naar de mogelijkheden voor het toevoegen van potjes honing met een eigen sticker / label.

Voor grotere aantallen neem dan ook graag even contact met ons op voor een passende offerte!