Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Houten honinglepel / honingdraaier

Love is Sweet!


Een must have voor iedere honing liefhebber!
Deze handige honingdraaier ziet er niet alleen mooi uit maar is ook super handig in gebruik. Met een honinglepel is het mogelijk om zonder knoeien de honing uit de pot te krijgen.
Leuk om te geven als relatiegeschenk, bedankje bij je huwelijk, als doopsuiker, aan theeliefhebbers of uiteraard mensen die gewoon gek zijn op honing of wie je heel erg lief hebt! Maak je kadootje helemaal af door een zelf nog een heerlijk potje imkerhoning toe te voegen!


Thee op smaak brengen met honing is gezond. In honing zitten veel vitamines en mineralen, waaronder vitamine en speciale enzymen die door de bijen aan de honing zijn toegevoegd en een antibacteriële werking hebben. Wanneer honing te warm wordt, worden deze bijzondere enzymen vernietigd. Wacht daarom even tot je thee wat is afgkoeld met het toevoegen van je honing!
Ook mensen met allergie kunnen baat hebben bij het eten van honing. met een leuke quote op je honinglepel kun je een allergie patient misschien weer aan het lachen krijgen.


Moeite met het maken van een ontwerp? Kijk eens op onze inspiratie pagina of stuur ons even een berichtje met wat u ongeveer in gedachten heeft en dan gaan onze ontwerpers voor u aan de slag. Maken we er samen iets moois van!


Tip: vraag naar de mogelijkheden voor het toevoegen van potjes honing met een eigen sticker / label.


Voor grotere aantallen neem dan ook graag even contact met ons op voor een passende offerte!


 

Artikelnummer: snis200044 honinglepel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,95

Maximaal aantal karakters 14

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Houten honinglepel / honingdraaier / honingdipper.

Leuk tijdens buurtfeest, voor vrijwilligers, voor moederdag, als aandenken aan een gezellig etentje, bedankje bij je huwelijk,, doopsuiker of als trophee bij een kookwedstrijd. 

Onderhoud om de gravure en de houten lepel in goede staat te houden adviseren wij de lepel alleen af te wassen onder stromend water en niet te lang te laten weken of af te wassen in de vaatwasser omdat de gravure dan ernstig zal verbleken.

Ontwerpen uploaden

Upload* uw ontwerp als vector bestand of pixel bestand. Bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken.
Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. 

Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Honing

Honing

€ 105,50