Top 10 heerlijke keukenkruiden voor je marinades, salades of dressings:
Munt lekker bij: muntthee, couscous, frisse dressings, lam, citroen, erwtjes, fruitsalades.
Peterselie lekker bij: garnalen, aardappelen, eitjes, dressings, look, kruidenboter.
Bieslook lekker bij: salades, roomkaas, kruidenboter, gerookte zalm, roerei, ei.
Basilicum lekker bij: tomaat, mozzarella, avocado, pijnboompitten (in pesto), pasta,… en al je andere Italiaanse gerechten.
Rozemarijn lekker bij stoofschotels als ratatouille, varkensgebraad, potato wedges, focaccia en lamsvlees.
Tijm lekker bij: risotto, ananas, ratatouille, mediterraanse gerechten, courgette en tomaat, kip met honing en pompoen.
Salie lekker bij: pompoen, zoete aardappel, gnocci,… en natuurlijk onontbeerlijk in een boter-saliesausje.
Oregano lekker bij: zachte kazen zoals brie, honing, dressings, tomaat, bruschetta of pizza.
Dille lekker bij: venkel, komkommer, zalm, kaas of yoghurtsausje.
Citroenmelisse een lekkere smaakmaker in vinaigrettes, fruitsalades of cocktails. Ook heerlijk als thee!
Koriander lekker bij: couscous, stoofpotten, chili con carne, salades of avocado.
Lavendel lekker bij zoete gerechten bv. ijs maar ook stoof gerechten met vlees.
Voor grotere aantallen neem dan graag even contact met ons op voor een passende offerte!