Reuze houten kooklepel- pollepel - lepel - 50 cm!

€ 13,95
Niet op voorraad
SKU
snis190025 - 50 cm

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Deze super grote houten lepels zijn ideaal om te gebruiken tijdens het maken van jouw favoriete gerechten voor grote groepen of tijdens outdoor cooking op open vuur of het koken met een Bogrács of wel heksenketel.
De reuzenlepel is geliefd bij de hobby-kok, op schoolkampen, zomerkampen van de jeugdbeweging of scouting en bij de hobby-bierbrouwer (maischlepel). Deze grote houten lepel wordt dan ook heel veel cadeau gedaan.
Perfect voor het roeren in grote pannen met grote hoeveelheden jam, soep, curry en saus of voor  bierbrouwers, wijnmakers en  kaasbereiders om te roeren in vaten.

Ook leuk als prijs op een kookwedstrijd of als bedankje voor de kookploeg van kamp, geef hem met vaderdag of moederdag, als aandenken na een gezellig culinair evenement of aan je vrienden waar je een gezellig avondje mee gaat buiten koken of een weekendje mee weg gaat.
Ook leuk om te geven bij opening van restaurant, Bed en Breakfast, catering bedrijf, lunchroom of mancave.

Of geef 'm met een knipoog aan vrienden die weer een baby krijgen zodat ze kunnen gaan koken in hun gaarkeuken.

Het is grappig dat mooie herinneringen vaak gekoppeld zijn aan dagelijkse dingen zoals tijd doorbrengen met familie en het samen koken en eten. 
Hou je van de kookkunsten van je moeder, vrouw, oma, man of wie dan ook? En wil je je waardering laten blijken en tegelijk een glimlach op het gezicht toveren? Koop dan nu een persoonlijke lepel voor deze verdienstelijke kok of bakker die de gerechten vermengd met liefde.
Maar ook voor de echte Foodies zijn deze leuke lepels natuurlijk het ideale cadeau.

De lepel wordt gegraveerd op de kop van de lepel.

Stuur je ontwerp/ tekst met lettertype of wensen door en tover ook een glimlach op iemands gezicht! Veel geef plezier!

Moeite met het maken van een ontwerp? Kijk eens op onze inspiratie pagina of stuur ons even een berichtje met wat u ongeveer in gedachten heeft en dan gaan onze ontwerpers voor u aan de slag. Maken we er samen iets moois van!

Voor grotere aantallen neem dan graag even contact met ons op voor een passende offerte!
Evt ook in 40 cm te verkrijgen zodat je een 1e, 2e 3e prijs kunt maken met de 40, 50 en 60 cm lepel.

Eigen logo of afbeelding gebruiken en meerdere lepels bestellen? Bestel er 1 met bestand kosten en bestel het rest aantal apart en zet bij opmerkingen graveren zie lepel met bestand. Zo betaald u maar 1 keer de upload kosten.

 Lettertypes:

Lettertype