Houten liniaal / Ruler met passende tekst.

€ 7,50
Op voorraad
SKU
snis190021 - liniaal hout 30 cm

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 20 tekens

Maximaal 20 tekens

Maximaal 100 tekens

Het mooie met het praktische verbinden – daar slaagt deze duurzame mooie houten liniaal, met natuurlijke uitstraling, in.  Een prachtig en persoonlijk cadeau, wat met veel plezier dagelijks zal worden gebruikt.

Een meetlat komt altijd wel van pas. Verras de juf of meester op het einde van het schooljaar met een gepersonaliseerde meetlat met haar/zijn naam erop of een leuke boodschap. Origineel en uniek zou het zijn als de directeur of directrice aan alle kinderen, aan alle nieuwe leerlingen, een liniaal met het logo van school zou schenken. Een eigen meetlat is ook geschikt voor je werknemens op kantoor. Tegenwoordig zijn er zo veel ecologische bureau accessoires, daar hoort deze liniaal ook zeker bij. De houten meetlat is 30 cm lang en heeft een ingelegde metaalstrip voor het trekken van strakke lijnen. Een duidelijke weergave van mm en cm eenheden. 

Om van deze liniaal nu een echt persoonlijk geschenk te maken kunnen we de liniaal Ruler voorzien van een persoonlijke gravure. Namen, een (diploma-, examen, afscheids of  communie-)datum of een persoonlijke wens, het kan allemaal. Een bijzonder geschenk te geven op een verjaardag, communie, jubileum, afscheid of gewoon voor jezelf om lekker met te knutselen.

In een tijd waarin duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout dé trend is, is deze liniaal  met gravure van uw bedrijf dan ook een ideaal relatiegeschenk om weg te geven tijdens evenementen als beurzen of open dagen.  Met deze houten liniaal geef je je relaties niet alleen een praktisch en persoonlijk relatiegeschenk, maar maakt je gelijk een statement voor duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen.

Informeer hier naar een offerte voor grotere aantallen of het toevoegen van je bedrijfslogo.

Lettertypes:

Lettertype