Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.
Actie prijs

Houten liniaal hout Ruler met passende tekst.

Het mooie met het praktische verbinden – daar slaagt deze duurzame mooie houten liniaal, met natuurlijke uitstraling, in.  Een prachtig en persoonlijk cadeau, wat met veel plezier dagelijks zal worden gebruikt.


Een meetlat komt altijd wel van pas. Verras de juf of meester op het einde van het schooljaar met een gepersonaliseerde meetlat met haar/zijn naam erop of een leuke boodschap. Origineel en uniek zou het zijn als de directeur of directrice aan alle kinderen, aan alle nieuwe leerlingen, een liniaal met het logo van school zou schenken. Een eigen meetlat is ook geschikt voor je werknemens op kantoor. Tegenwoordig zijn er zo veel ecologische bureau accessoires, daar hoort deze liniaal ook zeker bij. De houten meetlat is 30 cm lang en heeft een ingelegde metaalstrip voor het trekken van strakke lijnen. Een duidelijke weergave van mm en cm eenheden. 


Om van deze liniaal nu een echt persoonlijk geschenk te maken kunnen we de liniaal Ruler voorzien van een persoonlijke gravure. Namen, een (diploma-, examen, afscheids of  communie-)datum of een persoonlijke wens, het kan allemaal. Een bijzonder geschenk te geven op een verjaardag, communie, jubileum, afscheid of gewoon voor jezelf om lekker met te knutselen.


In een tijd waarin duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout dé trend is, is deze liniaal  met gravure van uw bedrijf dan ook een ideaal relatiegeschenk om weg te geven tijdens evenementen als beurzen of open dagen.  Met deze houten liniaal geef je je relaties niet alleen een praktisch en persoonlijk relatiegeschenk, maar maakt je gelijk een statement voor duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen.


Informeer hier naar een offerte voor grotere aantallen of het toevoegen van je bedrijfslogo.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis190021 - liniaal hout 30 cm

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 5,95

Special Price € 5,50

Maximaal aantal karakters 20

Maximaal aantal karakters 20

+€ 1,50

Maximaal aantal karakters 100

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

De liniaal is een stijlvolle beuken liniaal met ingelegde metaalstrip en een duurzame uitstraling. 

Een mooie houten liniaal met persoonlijke gravering als blijvend en praktisch geschenk. 

Op het werk, op school of om andere zaken te meten – een liniaal hebben we allemaal nodig op verschillende momenten. 

Dit mooie en praktische cadeau wordt een echte blikvanger dankzij het toevoegen van een persoonlijke tekst. 

Uniek kado voor leerlingen groep 8, examenkandidaten, jubilaris, meester of juf, mannen, vrouwen, vaderdag, moederdag, kerstmis, verjaardag, opa, peter en meter,  startende ondernemer, geslaagd kado. 

Deze mooie houten liniaal is natuurlijk ook zeer geschikt als representatief promotiemateriaal voor bedrijf, kado voor een nieuwe werknemer of bij het afscheid van gewaardeerde werknemers.

Maat ca 30 x 3,5 x 0.4 cm

Materiaal beukenhout, metaal

Vraag voor grotere aantallen een passende offerte aan!

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.