Houten potlood graveren met eigen tekst - naturel

€ 2,50
Op voorraad
SKU
snis190032 - naturel

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Maximaal 20 tekens

Het mooie met het praktische verbinden – daar slaagt dit duurzame houten potlood met gum en natuurlijke uitstraling, in.  Een origineel, prachtig en persoonlijk cadeau, wat met veel plezier dagelijks zal worden gebruikt.

Een potlood met naam is een uniek presentje voor een verjaardag. Of een perfect geschenk als bedankje voor je juf of meester.

Onze persoonlijke potloden kunnen ook dienen als een verantwoord alternatief bij de traktatie op school.  Je kunt ze ook uitdelen tijdens een babyshower of bruiloft. Maar denk ook eens de optie ze te gebruiken als alternatief naamkaartje tijdens een etentje, al dan niet gecombineerd met gepersonaliseerde bierviltjes om hierop bv wensen voor het bruidspaar op te schijven als alternatief gastenboek.

Een potlood voorzien van een bedrijfsnaam blijft natuurlijk ook altijd nog het perfecte betaalbare relatiegeschenk. Handig tijdens trainingen en workshops .

Dus...Heb je binnenkort iets te vieren? Geboorte, communie, huwelijk en ben je opzoek naar een leuk geschenk om je gasten uit te nodigen of om mee te geven als blijvende herinnering? De potloden kunnen gegraveerd worden met een tekst naar keuze. 

Ook leuk om te geven aan leerlingen en studenten met leuke qoutes voor tijdens het examen of bij de start van het nieuwe schooljaar.

In een tijd waarin duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout dé trend is, is een potlood met gravure van de naam van uw bedrijf dan ook een ideaal relatiegeschenk om weg te geven tijdens evenementen als beurzen of open dagen.  Met dit potlood met gravure geef je je relaties niet alleen een praktisch en persoonlijk relatiegeschenk, maar maakt je gelijk een statement voor duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen. MVO ondernemen.

Informeer hier naar een offerte voor andere aantallen.

Lettertypes: zie foto