Houten speelbak met deksel hoog

€ 32,95
Op voorraad
SKU
snis230207 hoog

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Maximaal 20 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, jpg, png

Maximaal 1000 tekens

Hip en trending!

Een speelbak mag niet ontbreken in een huis met jonge kinderen. Niet iedere dag kan er buiten gespeeld worden. Maar je wil je kinderen wel creatief bezig laten zijn. Dan is de speelbak ideaal. De speelmogelijkheden zijn eindeloos!  Vul hem met kinetisch zand, klei, maiskorrels of natuurlijke materialen die je in het park, bos of tuin hebt gevonden. Na het spelen kun je de bak afdekken met de houten deksel en netjes opbergen zodat er op een later moment mee verder gespeeld kan worden.  Extra leuk, de houten deksel kun je personaliseren met naam. Maar je kan hem uiteraard ook zelf decoreren samen met je kinderen.

De speelbak is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. De lage variant is ideaal om op de eettafel, speeltafel of buro neer te zetten. Door de lage rand kan jouw kindje gemakkelijk spelen en scheppen. Wanneer je de speelbak op een lage tafel zet of je kindje liever op de grond speelt is de hogere variant fijner. 

Omdat ook de deksel een opstaande rand heeft kan ook deze gebruikt worden om mooie creaties uit te stallen. Met doos als deksel is er genoeg ruimte om een mooi zandkasteeltje te bouwen of om bakkertje te spelen en de heerlijkste zand koekjes te bakken.

Ook kun je de speelbak gebruiken als verzamelbak van dingen die jouw kindje in de natuur heeft gesprokkeld. 

De speelbak is gemaakt van multiplex en kan noesten en nerven bevatten.

Standaard wordt de naamgravure gecentreerd. Wil je het anders of wil je een andere gravure dan graag even aangeven bij opmerkingen in bestelformulier.

Lettertypes:

Lettertype