Houten wokspatel - Luxe Beuken

€ 6,99
Niet op voorraad
SKU
snis180130

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Houten spatels zijn ideaal om te gebruiken tijdens het maken van jouw favoriete gerechten. 

Het is grappig dat mooie herinneringen vaak gekoppeld zijn aan dagelijkse dingen zoals tijd doorbrengen met familie en het samen koken en eten. 
Hou je van de kookkunsten van je moeder, vrouw, oma, man of wie dan ook? En wil je je waardering laten blijken en tegelijk een glimlach op het gezicht toveren? Koop dan nu een persoonlijke wokspatel voor deze verdienstelijke kok of bakker die de gerechten vermengd met liefde. ook leuk als huwelijksgeschenk.
Maar ook voor de echte Foodies zijn deze leuke spatels natuurlijk het ideale cadeau. 

Stuur je ontwerp/ tekst met lettertype of wensen door en tover ook een glimlach op iemands gezicht! Veel geef plezier!

e kan je voorkeur aangeven voor gravure op steel of op spatel gedeelte. Wij zullen kijken wat er technisch het beste uitkomt en indien nodig overleggen.

Lettertypes:

Lettertype