Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Informatiebord-Robuust

Als bedrijf ontkom je er soms niet aan je klanten te moeten informeren.  Dan is het fijn als de informatieborden de sfeer uitdragen die passen bij je bedrijf. Een duurzaam houten bord onderscheidt zich door een natuurlijke look en is uitermate geschikt om er een eigen stijl op aan te brengen.


Gemaakt uit inlands Lariks of kies voor onze favorieten, het nog meer duurzame Eiken / Tamme Kastanje met een nog hoger afwerkingsnivo dan onze standaard lariks borden.  Eiken / Tamme Kastanje hout laat zich namelijk erg mooi bewerken waardoor de gravures strakker worden.


Soms bestaat de mogelijkheid bestaat om het bord niet te laten graveren maar met de hand te laten frezen.  Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.


Heb je vragen, wil je een offerte op maat voor meerdere producten tegelijk? Neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Bij outdoor gebruik adviseren wij, om de kleur / gravure te behouden, om het bord te beitsen. Zon, wind en regen zal het bord anders donkerder maken  en de gravure ernstig doen verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Dit proces kunt u tegen gaan door het bord in de beits te zetten.


Ook adviseren we bij Lariks borden beits omdat Lariks van zichzelf vele kleine haarscheurtjes krijgt. Mocht een laklaag hierdoor kapot gaan ( of er komt hout vrij te liggen wat onbeghandeld is omdat de schorslaag los laat) en er kan vocht het hout binnen dringen dan kan dit niet meer verdampen en ligt de kans op houtrot op de loer als dit niet snel verholpen wordt.


Het informatiebord laten maken kan op meerdere manieren. Stuur de tekst door en kies een lettertype. Of upload een eigen ontwerp en/of logo of afbeelding dan doen wij de rest.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180058

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 135,00

Maximaal aantal karakters 200

Maximaal aantal karakters 1000

+€ 10,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

+€ 45,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

Robuust Lariks of Eik / Tamme Kastanje

Afmeting

De planken zijn ca 4 a 5 cm dik. 

maat afhankelijk van ontwerp en in overleg Ca 25-40 cm x 60 cm.

Maat maximaal is 40 cm  x 60 cm.

Momenteel is het erg lastig om aan 40 cm hoge planken te komen in Eik en Tamme Kastanje. 

Bevestiging en onderhoud: Een schroefbevestig met schroeven in alle hoeken is, zeker in het geval van outdoor plaatsing, de beste keuze (tegen kromtrekken). Gebruik hiervoor goede schroeven met een hoge elsticiteit zodat het hout nog wat kan krimpen en uitzetten. Om oxidevlekken tegen te gaan ( blauwzwarte vlekken als reactie van het hout op het metaal) adviseren wij schroeven aan van RVS. Verder dient het bord netjes onderhouden te worden en optijde in de olie of lak gezet te worden om vocht geenkans te geven. Massief hout zal altijd iets blijven werken. Daar kan het hout altijd iets krom worden of scheurtjes gaan vertonen. Wij adviseren in het geval outdoor bevestiging het hout vrij van direct contact met de ( ondergrond) te plaatsen zodat er geen vocht tussen kan blijven staan.

Ambachtelijk

Wij maken het bord speciaal voor u en en combineren graveren met ambachtelijk werk. De letters en decoraties worden in het hout gegraveerd met behulp van lasertechniek. Hiermee kunnen wij uiterst precies te werk gaan. Het hout selecteren wij zelf en geven wij handmatig vorm, daardoor wordt uw naambord echt uniek. Dit duurzame informatiebord onderscheidt zich door een natuurlijke look.

Let op! Een houten product heeft onderhoud nodig. Na verloop van tijd is een nieuwe laag olie of lak nodig tenzij je een bord wilt laten vergrijzen. Bi outdoor gebruik zal het bord altijd gelakt moeten worden om de gravure in goede staat te houden. 

Ontwerpen uploaden
Upload uw ontwerp bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. 

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. Wij vragen u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen voordat wij gaan graveren. 

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

Toepassing

Informatiebord, bedrijfsbord


 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.