Informatiebord-Robuust

€ 135,00
Op voorraad
SKU
snis180058

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Maximaal 1000 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Als bedrijf ontkom je er soms niet aan je klanten te moeten informeren.  Dan is het fijn als de informatieborden de sfeer uitdragen die passen bij je bedrijf. Een duurzaam houten bord onderscheidt zich door een natuurlijke look en is uitermate geschikt om er een eigen stijl op aan te brengen.

Gemaakt uit inlands Lariks of kies voor onze favorieten, het nog meer duurzame Eiken / Tamme Kastanje met een nog hoger afwerkingsnivo dan onze standaard lariks borden.  Eiken / Tamme Kastanje hout laat zich namelijk erg mooi bewerken waardoor de gravures strakker worden.

Soms bestaat de mogelijkheid bestaat om het bord niet te laten graveren maar met de hand te laten frezen.  Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Heb je vragen, wil je een offerte op maat voor meerdere producten tegelijk? Neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bij outdoor gebruik adviseren wij, om de kleur / gravure te behouden, om het bord te beitsen. Zon, wind en regen zal het bord anders donkerder maken  en de gravure ernstig doen verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Dit proces kunt u tegen gaan door het bord in de beits te zetten.

Ook adviseren we bij Lariks borden beits omdat Lariks van zichzelf vele kleine haarscheurtjes krijgt. Mocht een laklaag hierdoor kapot gaan ( of er komt hout vrij te liggen wat onbeghandeld is omdat de schorslaag los laat) en er kan vocht het hout binnen dringen dan kan dit niet meer verdampen en ligt de kans op houtrot op de loer als dit niet snel verholpen wordt.

Het informatiebord laten maken kan op meerdere manieren. Stuur de tekst door en kies een lettertype. Of upload een eigen ontwerp en/of logo of afbeelding dan doen wij de rest.

Lettertypes:

Lettertype