Verzenden lasergraveren binnen 3 tot 7 werkdagen, maar meestal: voor 12:00 besteld = dezelfde dag verzonden. Ambachtelijke naamborden ca. 14 dagen of kies voor spoed. 

Informatiebord-Robuust

Als bedrijf ontkom je er soms niet aan je klanten te moeten informeren.  Dan is het fijn als de informatieborden de sfeer uitdragen die passen bij je bedrijf. Een duurzaam houten bord onderscheidt zich door een natuurlijke look en is uitermate geschikt om er een eigen stijl op aan te brengen.


Gemaakt uit inlands Lariks of kies voor onze favoriet, het nog meer duurzame Eiken met een nog hoger afwerkingsnivo dan onze standaard lariks borden.  Eiken hout laat zich namelijk erg mooi bewerken waardoor de gravures strakker worden.


Soms bestaat de mogelijkheid bestaat om het bord niet te laten graveren maar met de hand te laten frezen.  Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.


Heb je vragen, wil je een offerte op maat voor meerdere producten tegelijk? Neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Bij outdoor gebruik adviseren wij, om de kleur / gravure te behouden, om het bord te lakken. Zon, wind en regen zal het bord anders donkerder maken  en de gravure ernstig doen verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Dit proces kunt u tegen gaan door het bord in de lak te zetten.


Het informatiebord laten maken kan op meerdere manieren. Stuur de tekst door en kies een lettertype. Of upload een eigen ontwerp en/of logo of afbeelding dan doen wij de rest.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180058

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 90,00

Maximaal aantal karakters 200

Maximaal aantal karakters 1000

+€ 10,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

+€ 45,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

Robuust Lariks of Eik

Afmeting

De planken zijn ca 4 a 5 cm dik. 

Maat max 40 x 60 cm

Ambachtelijk

Wij maken het bord speciaal voor u en en combineren graveren met ambachtelijk werk. De letters en decoraties worden in het hout gegraveerd met behulp van lasertechniek. Hiermee kunnen wij uiterst precies te werk gaan. Het hout selecteren wij zelf en geven wij handmatig vorm, daardoor wordt uw naambord echt uniek. Dit duurzame informatiebord onderscheidt zich door een natuurlijke look.

Let op! Een houten product heeft onderhoud nodig. Na verloop van tijd is een nieuwe laag olie of lak nodig tenzij je een bord wilt laten vergrijzen. Bi outdoor gebruik zal het bord altijd gelakt moeten worden om de gravure in goede staat te houden. 

Ontwerpen uploaden
Upload uw ontwerp bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. 

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. Wij vragen u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen voordat wij gaan graveren. 

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

Toepassing

Informatiebord, bedrijfsbord


 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.