Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Informatiebord

Als bedrijf ontkom je er soms niet aan je klanten te moeten informeren.  Dan is het fijn als de informatieborden de sfeer uitdragen die passen bij je bedrijf. Een duurzaam houten bord onderscheidt zich door een natuurlijke look en is uitermate geschikt om er een eigen stijl op aan te brengen. 


Gemaakt uit inlands Lariks of kies voor onze favoriet, het nog meer duurzame Eiken/ Tamme Kastanje met een nog hoger afwerkingsnivo dan onze standaard lariks borden.  Eiken / Tamme Kastanje hout laat zich namelijk erg mooi bewerken waardoor de gravures strakker worden.


Heb je vragen, wil je een offerte op maat voor meerdere producten tegelijk, andere modellen, of andere afmetingen? Neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Het informatiebord laten maken kan op meerdere manieren. Stuur de tekst door en kies een lettertype. Of upload een eigen ontwerp en/of logo of afbeelding dan doen wij de rest.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180060

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,00

Maximaal aantal karakters 200

Maximaal aantal karakters 1000

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

Lariks of Eik/ Tamme Kastanje

Afmeting

De planken zijn ca 20 cm hoog en overkrijgbaar in diverse lengte maten ca 2 cm dik.

Ambacht en techniek

Wij maken het bord speciaal voor u en en combineren graveren met ambachtelijk werk. De letters en decoraties worden in het hout gegraveerd met behulp van lasertechniek. Hiermee kunnen wij uiterst precies te werk gaan. Het hout selecteren wij zelf en geven wij handmatig vorm, daardoor wordt uw naambord echt uniek. Dit duurzame informatiebord onderscheidt zich door een natuurlijke look.

Let op! Een houten product heeft onderhoud nodig. Na verloop van tijd is een nieuwe laag olie of lak nodig tenzij je een bord wilt laten vergrijzen. 

Bij outdoorgebruik is Lak nodig om de kwaliteit vande gravure te waarborden.

Ontwerpen uploaden
Upload uw ontwerp bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. 

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. Wij vragen u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen voordat wij gaan graveren. 

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

Toepassing

Informatiebord, bedrijfsbord


 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.