Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Droomstallen

 

  

 

Gaat jouw paardenhart ook sneller kloppen bij het zien van deze droom stallen? Ik zag ze op Pinterest en mijn fantasie sloeg eerlijk gezegd even op hol. Wat als………

 

Natuurlijk hou ik er veel meer van om mijn paarden in de wei te zien spelen met soortgenoten. Maar soms is het land te nat of is er een andere reden waardoor de paarden een paar uurtjes op stal moeten staan. Helaas zijn dit soort stallen dan, voor de meeste van ons, niet weggelegd.

 

Maar wat kunnen we doen om onze kleine stallen dit gevoel van weelde te geven? Kleine stallen en boerderijtjes kunnen ook groots zijn in sfeer. Hier onder wat tips.

 

Stap 1 Ruim op. Wat opvalt bij bovenstaande foto’s is de netheid.

 

Stap 2 Een likje verf hier en daar doet wonderen. Bij bovenstaande stallen is alles netjes en goed onderhouden. Het hoeft niet duur te zijn maar als alles netjes in de verf zit ziet een stal er weer heel anders uit.

 

Stap 3 Decoratie doet wonderen:

 

- Plaats wat vrolijke bloembakken met seizoensbloeiers en het is gelijk gezellig aankomen. Let wel op dat de paarden er niet van kunnen snoepen want niet alle gezellige bloemetjes zijn ook ideaal paardenvoer!

 

- Voorzie de stallen van een sjiek, robuust, uniek naambord passend bij de stijl die jij voor ogen hebt. Misschien kunnen wij je hierbij helpen. Onze paradepaardjes zijn de ambachtelijke naamborden. Strak of rustiek, Kies je eigen lettertype en afbeelding en maak het geheel naar jouw wens. Bestel eventueel een bijpassende sleutelhanger mee of een naambordje voor op het hondenhok.

 

     

Naar Naambord ambachtelijk en Sleutelhangers, labels en penningen in de webshop.

 

 

  

 

Ook lasergraveren van naamborden behoort tot de mogelijkheden

 

- Voor grotere privéstallen, trainingsstallen, handelsstallen  of pensionstallen is het wellicht ook leuk om een bedrijfsbord op de gevel te hangen of bij de weg te plaatsen. Dit kan gemaakt worden uit hout maar door de samenwerking met DecoTotaal ook full color geprint worden met jullie logo of foto. Hieronder een voorbeeld van een ambachtelijk naambord, extra robuust ambachtelijk naambord en een special design.

 

  

 

- Voor geprinte borden kan je hier een offerte aanvragen

 

 

 

Denk ook eens aan het maken van je eigen vlag! Super leuk! Nu bij ons te bestellen vanaf 15 euro per stuk!

 

Al zin om te beginnen met de voorjaarsschoonmaak? Wij wel in ieder geval. Wij beginnen met het schoonmaken van onze naamborden. Maar daarover later meer!

 

Groetjes,

 

Team Naam in hout en DecoTotaal!

 

 

foto's: Naam in Hout en Pinterest.