Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Herfst

 

Het is weer herfst: de dagen worden korter, kouder, natter en dat betekent dat we weer meer tijd in en om huis doorbrengen.

 

De zomer is officieel voorbij en vandaag geven we wat tips voor het komende knusse maar zeker ook stoere jaargetijde.

 

Haal de herfst in huis

 

Een heerlijke boswandeling. Al die mooie kleuren. Wie kan daar nu niet van genieten? Een wandeling in de natuur wordt nog leuker wanneer je op zoek gaat naar items voor in huis. Zoek bijvoorbeeld mooie herfstbladeren bij elkaar, laat ze drogen en stop ze in een lijstje of versier je vensterbanken er mee. Een lange herfsttak met rode besjes staat prachtig in een grote vaas.

  

Ga voor warme tinten

 

Herfst betekent ook tijd voor een mini make-over van je interieur. Door zachte en stoere materialen toe te voegen, in warme tinten, ontstaat er een knus gevoel. Creëer bijvoorbeeld met sierkussens  jouw eigen warme herfstsfeer.  Gebruik een mooie herfstfoto, afbeeldingen van herten of ander wild of ga voor een eigen design in donkere of warme herfsttinten. Je hebt de mogelijkheid om een losse hoes of een complete set aan te schaffen. Tip! Geen eigen foto? Of ben je niet zo creatief? Geen nood! Ga op het internet op zoek naar mooie plaatjes, scan ze uit tijdschriften, voeg eventueel een tekst toe en plaats deze op je eigen kussens.

 

Vuur en kaarsjes

 

Wie houdt er niet van een knisperend haardvuur? Na een frisse herfstwandeling is het heerlijk om samen lekker op te warmen bij een vuurtje. Het brengt een fijne sfeervolle warmte met zich mee.  Een stapel robuuste houtblokken en grote dennenappels naast de haard doen het ook goed voor dat ultieme herfstgevoel. Wat is er nou leuker om een persoonlijk haardblok toe te voegen met een hartverwarmende tekst?

 

 

Heb je geen haard in huis? Kaarsen aansteken is het alternatief om sfeer in huis te maken. Ze geven niet alleen licht, maar dragen ook bij aan extra warmte.

 

 

 

 

Maar ook outdoor kun je van de gezelligheid van de herfst genieten. Misschien geef je je (tuin)huis een mooi robuust naambord of bouw je het tuinhuisje wel om tot een ware Man cave.

 

Een heerlijke plek om op een mooie herfstdag te genieten met je gezin. Samen houtsnijwerkjes maken bij het vuur met een persoonlijk zakmes. Of maak er een gezellig avondje van met een stel goede vrienden onder het genot van een lekker drankje dat je openmaakt met een sfeervolle wandopener. Zo kom je helemaal in het stoere sfeertje wat de herfst je brengt.

 

 

 

Met een stel lekkere warme plaids is het al gauw goed toeven naast een vuurtje. Denk er eens aan om lekker samen buiten te koken. Verras je gasten met sfeervol keukengerei met een persoonlijke tekst. Serveer je bekers warme chocolademelk op een persoonlijk dienblad, presenteer het eten op schitterende snijplanken of gebruik boomschijven, met een gezellige tekst of afbeelding, als onderbord.

 

 

Geniet van de herfst!!!

 

 

 

Groetjes!

Team Naam in Hout

 Onderdelen 1 tot 25 van totaal 92

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Onderdelen 1 tot 25 van totaal 92

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4