Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Het recreatieseizoen

      

 

Druk druk druk……..

Nog even en dan gaat het recreatieseizoen van 2018 weer van start. Als eigenaar van een boerencamping, minicamping, B&B, natuurcamping of een groter park zijn drukke tijden aangebroken. 

 

De afgelopen wintermaanden heb je niet stil gezeten. Er is gesnoeid, de bomen hebben hun jaarlijkse check-up gehad, misschien hier en daar een nieuwe erfverharding aangebracht, groen bijgeplant enonderhoud gepleegd. Nu ben je er bijna klaar voor. De laatste puntjes op de i. Op naar een nieuw seizoen vol tevreden gasten. De receptie nog even onder handen nemen. Het toiletgebouw grondig schoonmaken, de entree opfrissen en dan……

 

Dan zie je dat je vlaggen niet meer stralen. Dat jouw informatieborden vochtig zijn geworden, zo wil je je gasten niet ontvangen. Je eerste indruk kun je niet overdoen. Maar je bent al zo druk…..Waar mogen we jou mee helpen? 

 

Door de samenwerking van Naaminhout.nl en DecoTotaal kunnen we een mooi totaalpakket aanbieden. Of het nu gaat om hout of kunststof, frezen, graveren of bedrukken; we kunnen het snel leveren. Zo kan je bij één adres terecht voor al jouw unieke promotie, presentatie en decoratie artikelen. En dat scheelt ook in de verzendkosten!

 

Wat kunnen wij u aanbieden?

 

Bedrijfsnaamborden

De eerste indruk daar gaat het om! Een bedrijfsnaambord dat past bij jouw onderneming geeft een goede indruk van wat je te bieden hebt. Dit bord is het eerste wat klanten zien. Een verzorgt naambord toont professionaliteit en jouw klanten weten ook zeker dat ze op het juiste adres zijn aangekomen.

 

Bedrijfsnaamborden printen wij full color op verschillende panelen of maken ze op ambachtelijke wijze uit hout. Geef zelf de gewenste afmeting, een ontwerp of foto toesturen dan regelen wij de rest.

 

- Bedrijfsnaamborden in verschillende materialen zoals trespa, dibond, geborsteld aluminium en plexiglas. (Neem contact op over de mogelijkheden of vraag hier direct een offerte aan.)

naambord paneel 

 

(Camping De Wedze is een prachtige camping in de directe omgeving van Naam in Hout)

 

- Robuuste houten bedrijfsnaamborden.

 

  

Bestel direct een ambachtelijk naambord

 

Naamborden voor vakantiehuisjes, chalets, kamers of  receptie.

Hier zijn meerdere opties mogelijk. Houten naamborden voor een natuurlijke uitstraling in alle soorten en maten, gegraveerde kunststof borden in vele kleuren of full color geprinte borden op verschillende weerbestendige panelen zoals trespa, dibond, prachtig geborsteld aluminium en plexiglas. Neem contact op over de mogelijkheden en dan zorgen wij dat de geleverde borden helemaal passen bij de stijl en sfeer van jouw accomodatie.

 

- Houten naamborden

 

      

 

 

      

 

Bestel direct een ambachtelijk naambord

 

Laat een naambord lasergraveren

 

 

- Bijpassende sleutelhangers in hout of acrylaat

 

 

 

  

Kies direct een mooie sleutelhanger!

 

 

 

Weg- en routebewijzering

Om het jouw gasten makkelijk te maken is het plaatsen van wegwijzerborden een goed idee. Zo vinden gasten in een handomdraai de receptie, het toiletgebouw, het kampeerveld, de speeltuin, de haven, de fietsverhuur, wasserette, parkeerplaats, de boerderijwinkel of ijscokraam.

 

- Bedrukte wegbewijzeringborden. Wij maken weg- en routebewijzering van verschillende materialen en verschillende afmetingen. We kunnen ze compleet naar uw wensen vormgeven zodat je zeker weet dat uw borden perfect aansluiten bij de huisstijl van jouw camping en de praktische installatie.

 

- Houten wegwijzerborden. In overleg wordt gekeken wat het meest geschikt is voor jouw unieke situatie.

 

Tekstborden

Om het verblijf voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken is het plaatsen van tekst en informatieborden handig. Iedereen kent de door slakken aangevreten papieren velletjes en vochtig geworden gesealde pamfletten. Kies daarom nu voor gegraveerde of geprinte kunststof , aluminium tekstborden of gegraveerde houten informatieborden. Zo is altijd alle informatie voorhanden wanneer die nodig is.

 

U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een onderhoudsvrij bord met belangrijke telefoonnummers van bijvoorbeeld huisartsen, dokterswacht, tandarts, dierenarts en apotheek. Of een bord met campingregels en informatie over de omgeving of routes.

 

    

 

Vlaggen

Vlaggen zijn handig om in te zetten op plekken waar je extra aandacht wilt hebben. Bijvoorbeeld langs de toegangsweg, bij de receptie, campingwinkel, kraam of kiosk. Wij leveren diverse soorten vlaggen van klein tot groot. Ze worden geprint  waardoor het altijd mogelijk is een passend model en ontwerp te maken dat bij uw camping past. De levensduur van een vlag is 3 tot 6 maanden. Na deze winter periode is het nu een mooi moment om bestaande vlaggen te vervangen en stralend het nieuwe seizoen in te wapperen.

 

We leveren:

 

- Baniervlag. Baniervlaggen vallen op in een vlaggenmast. Deze staande modellen vlaggen hebben een groot oppervlak om uw boodschap uit te dragen.

Baniervlag

 

- Gevelvlag. De standaard vlag. Met een gevelvlag fleur je je camping of B&B op een snelle en voordelige manier op. Om de vlag meteen in te zetten, kunnen wij alle accessoires zoals de gevelstok en gevelhouder mee leveren. Bestel direct.

gevelvlag

 

- Kioskvlag. Kioskvlag, ijscovlag of driehoeksvlag? Hoe je dit model vlag ook noemt; de Kioskvlag is zeer geschikt voor ijscowagens, marktkramen en winkels. Enkelzijdige bedrukking en dubbelzijdig geprint is allebei mogelijk.

kioskvlag

 

- Bootvlaggen, golfvlaggetjes en beachflags zijn natuurlijk ook leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

bootvlag  golfvlag  beachflag strait  beachflag drop  beachflag wave

 

 

Textiel

Misschien is er een zithoekje bij jouw receptie, een terras of verhuur je huisjes dan maken kussens met een eigen bedrukking het helemaal af! Kussen met print, foto of patroon, een losse hoes maar ook als complete set met binnenkussen, voor in- en outdoor gebruik. Alles is mogelijk.

 

Laat kussens maken met een eigen ontwerp dat past bij de sfeer van jouw camping of huisje. Ook het laten bedrukken met uw logo behoort zeker tot de mogelijkheden.

 

Wanneer je linnengoed verhuurt dan behoort ook het leveren van uw eigen beddengoed tot de mogelijkheden! Hoe leuk is dat. Zelf  dekbedovertrekken ontwerpen op 100% zacht en soepel katoen. Zo weet je zeker dat je uniek bent in wat je aanbiedt.

 

Ook het leveren van bijpassende, zelf ontworpen gordijnen is een mogelijkheid!

 

 

Houten gebruiksvoorwerpen

Verhuur je huisjes, luxe safaritenten, ingerichte caravans of chalets dan is het leuk om je gasten te verrassen met leuke, persoonlijke producten. Laat een tekst, afbeelding of je logo graveren op een snijplank, dienblad, wandopener of ander leuk voorwerp en de eerste glimlach heb je al verdiend! Ook leuk als je een terras of restaurant hebt natuurlijk.

 

Of geef een van onze duurzame geschenken aan je gasten mee! Zo blijf je het hele jaar in the picture en is de volgende boeking snel gemaakt.

 

 

 

Foto’s

Gasten doen in de receptie vaak een eerste indruk van je op als ze zich komen aanmelden voor hun verblijf. Laat je daarom van je beste kant zien! Een mooie foto plaatsen achter de balie in je receptie kan hierbij helpen. Kies een foto die jouw camping het beste weergeeft qua sfeer, een project of plekje waar je trots op bent of het logo van je camping kan natuurlijk ook.

 

Verhuur je vakantiehuisjes dan is het natuurlijk extra leuk om eigen werk aan de muur te hangen. Pas de foto’s aan aan de sfeer van het huisje, de omgeving of passend bij de huisstijl van je camping. Succes gegarandeerd.

 

We  leveren:

 

- Foto op hout. Bij ons de unieke optie om een tekst of logo te graveren tot een maat van 40x60 cm. Bestel direct.

 

 

- Foto op aluminium. Eigen maten mogelijk. Geen standaard maten en diverse opties. (Neem contact op over de mogelijkheden of vraag hier direct een offerte aan.)

 

Hopelijk hebben we je een idee kunnen geven hoe je je start van het seizoen fris kan beginnen, zonder daarbij vele partijen te hoeven raadplegen. Neem contact op met uw idee, dan denken wij graag mee en maken we er samen iets moois van! Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte!

 

Groetjes Team Naam in Hout en DecoTotaal