Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Kerstpakketten

   

...voor je het weet is het weer die tijd.

Een mooi compliment, een verrassing, een cadeautje of een bos bloemen: een blijk voor waardering maakt ons allemaal blij. Op de werkvloer is dit effect nog groter dan je denkt.

 

 

We ontvangen graag complimenten. Een compliment geeft het gevoel dat we ergens goed in zijn, gesteund zijn en niet zomaar een nummer zijn. Maar wist je ook dat meer waardering leidt tot meer werkplezier, gezondheid en een betere werkrelatie? De wens van iedere werkgever!

 

Het einde van het jaar is het standaard moment om je collega’s te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar.

 

Maar hoe voorkom je nou dat je eindigt met een  kerstpakket met zomaar wat kado’s.

 

 

Of wel…...Hoe maak je je kerstpakket nu echt persoonlijk?

 

Tip 1 Een persoonlijke touch

Laat zien dat je er écht over na hebt gedacht. Tover een glimlach op het gezicht van je collega’s en kies feestelijke  cadeaus die passen bij je collega’s en de identiteit van je bedrijf. Het mooiste cadeau om te krijgen is nog altijd een gepersonaliseerd kado. En daar hebben we er heel veel van bij Naam In Hout! We hebben voor elk wat wils: voor mannen en vrouwen, voor stoere mannen en lieve theeliefhebbers. Vind je het lastig kiezen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

 

Oprechte aandacht en waardering. Iedereen genieten het meest van een verrassing waaraan zichtbaar tijd is besteed. En dat hoeft niet altijd een traditioneel kerstpakket te zijn.

 

 

Wij weten dat het een uitdaging is om een mooi en persoonlijk  eindejaarsgeschenk te vinden dat bij uw wensen past, maar ook binnen uw budget. Daarom hoeft u bij ons ook niet perse een heel kerstpakket te kopen. U kunt ook een persoonlijke  basis kopen, bijvoorbeeld een snijplank of een gepersonaliseerde kerstster met een persoonlijke boodschap en het zelf verder aanvullen met producten die u wenst passend bij het budget.

 

Tip 2 Pak het kado mooi in

 

Een cadeau waaruit échte waardering spreekt dat begint al bij de verpakking. Voorzie de feestelijke verpakking bijvoorbeeld van seizoensdecoratie, van uw bedrijfslogo en laat uw bedrijfskleuren sprankelen. Zo creëer je een onvergetelijk uitpakmoment. Natuurlijk kunnen wij je daarbij helpen.

 

Tip 3 Voeg een warme en persoonlijke wens toe

 

Wat is er persoonlijker dan een welgemeende eindejaarswens? Bedank je collega’s voor hun inzet het afgelopen jaar, via een luxe kaart, persoonlijke brief of flyer of laat je wens in het gekozen product graveren.

 

Tip 4 Moeite met kiezen juiste geschenk? Laat zelf kiezen!

 

Wil je toch liever je collega’s zelf een eindejaarsgeschenk laten kiezen? Verras hen dan met  een waardebon van Naam in Hout. Zo kunnen ze een persoonlijk geschenk uitkiezen, ontwerpen en laten maken wat ze helemaal naar eigen wens samen kunnen laten stellen. Voeg uw eigen persoonlijke dankwoord toe, of persoonlijke complimenten dan zorgen wij voor een sfeervolle  waardebon.

 

 

Tip 5 Maak het uitreik moment onvergetelijk.

 

Zodra je het perfecte eindejaarsgeschenk hebt gevonden, is het tijd om na te denken over het moment waarop je je geschenk wil overhandigen.  Want dat is waar het uiteindelijk om draait is jouw waardering en persoonlijke aandacht.

 

Organiseer een kerstmarkt waar collega’s zelf hun kerstpakket bij elkaar kunnen shoppen of een sfeervolle winterse BBQ. De mogelijkheden zijn eindeloos! Breng de gehele organisatie samen en stel de medewerkers centraal. Terwijl je iedereen persoonlijk bedankt kun je lekkere hapjes serveren om samen het jaar af te sluiten. Aan het einde van het gezellige feestje kunt je de eindejaarsgeschenken overhandigen en proosten op het afgelopen jaar.

 

Tip 6 Laat je inspireren door de volgende producten.

 

Staat iets niet op de site? Geen nood! in overleg kunnen we bijna alles bestellen of maken! Dus geef snel je wensen door en dan regelen wij het voor je!

 

 

   

  

  

 

Groetjes!

 

Team Naam In Hout

 

Onderdelen 1 tot 25 van totaal 86

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Onderdelen 1 tot 25 van totaal 86

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4