Verzenden lasergraveren binnen 3 tot 7 werkdagen. Ambachtelijke naamborden ca. 14 dagen of kies voor spoed. 

Kadopakket Jubileum Kaasplank

Wat is een feest zonder persoonlijk kado? Heeft u ook zo'n moeite om een leuk kado te vinden voor Opa die 75 wordt, voor vader- of moederdag? Of kun je ook niet bedenken wat je geeft bij een huwelijk, verhuizing, afscheid of jubileum? Kadootjes zijn er  allerlei soorten, kleuren en maten, maar meestal zijn ze erg standaard. Een persoonlijk kado wordt altijd erg gewaardeerd. Het is leuk om te geven maar mensen waarderen het ook enorm als ze een kado krijgen dat speciaal voor hen gemaakt is. 


Met onze kadopakketten maakt u in een handomdraai een persoonlijke kado.


Standaard bestaat dit pakket uit een gepersonaliseerde  kaas-, snijplank en een Opinel zakmes met naam. Maar het is uit te breiden met gegraveerde glazen, onderzetters en zelfs een persoonlijke gevelvlag!!!! Het feest kan beginnen!


De kadopakketten kunt u met behulp van onze standaard opties al erg persoonlijk maken en uitbreiden zoveel u wilt.  U kunt ze nog persoonlijker maken door de afbeelding zelf te ontwerpen.  UIteraard kunnen we u daarbij ook helpen.


Het voorbeeld op de foto heeft gekozen voor lauwerkrans, regel 1 tekst, regel 2 getal en ipv 3e regel een extra kleine afbeelding. Hoe gaat u hem maken?


Heeft u hulp nodig?  Laat het ons even weten via een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Standaard gravure:


1) Lauwerkrans


2) Verkeersbord rond


 


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180031

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 32,50

Maximaal aantal karakters 3

Maximaal aantal karakters 3

Maximaal aantal karakters 25

Maximaal aantal karakters 9

Maximaal aantal karakters 3

Maximaal aantal karakters 15

Maximaal aantal karakters 25

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Bij een jubileum van een bedrijf, organisatie, tussen geliefden of een andere mijlpaal in je leven hoort een bijzonder en persoonlijk cadeau!  Pas dit kadopakket helemaal aan aan je wensen en het soort feest. Je kan namelijk niet alleen een naam erop laten graveren, ook is er ruimte voor eigen tekst, leeftijd, jaartallen of nog een eigen afbeelding.

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.