Kist Boek vorm Klein, Opbergkist, Memory box - Giftbox - Geboortedoos - "Condoleanceboek" - "Gastenboek"

€ 9,95
Op voorraad
SKU
snis200040 kist boekvorm klein

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Maximaal 10 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Een handig kistje in boekvorm, als memorybox of voor het opbergen van foto's of het bewaren van je levensverhaal.

Ook heel leuk om te gebruiken als alternatief "gastenboek" op je huwelijk, kraamfeest of commnunie of mooi als alternatief condoleanceboek bij een uitvaart. Laat je gasten allemaal iets persoonlijke meenemen in de vorm van een verhaal, gedicht, brief, foto, of andere creatieve invulling en vul dit kistje met de mooiste herinneringen!

Zelf een unieke doos maken is makkelijk. Je voegt jouw naam, tekst, logo en/of afbeelding naar keuze toe. Wij graveren jouw ontwerp vervolgens in de houten deksel.  Ideaal als cadeautje, voor je eigen spulletjes, als memorybox voor bijvoorbeeld de getuige van je huwelijk, kostbare herinneringen aan je huiwelijksdag, bij een jubileum, als  relatiegeschenk, kerstgeschenk, eindejaarsgeschenk, bedankje of als presentatie doos op je eigen bedrijf.

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een geboorte, communie, huwelijk, begravenis, crematie of andere belangrijke gebeurtenis?
Deze kist is leuk of mooi om te geven.  Je kunt op de kist een eigen naam, tekst of afbeelding laten graveren en zo je eigen unieke box maken. Wat zou jij er in bewaren?

Kadootjes voor je getuige of Peter en Meter? Bewaar je liever eigen persoonlijke herinneringen er in? Of geef je hem weg aan kers verse ouders om de kleine spruit zijn of haar eerste spulletjes te bewaren? 

Of...wil je hem gebruiken in plaats van een condoleanceboek op een begravenis zodat iedereen zijn of haar brief, tekening of foto kan achterlaten voor de nabestaanden? Of bewaar in je in dit persoonlijke kistje je eigen bijzondere herinneringen en spulletjes van de overledene?

Zoals je ziet een erg veelzijdig inzetbaar kistje. Samen maken we er iets moois van, passend bij het moment van gebruik.

Standaard wordt de gravure gecentreerd in portret model. Wil je het anders, bv gravure in hoek en graveren in richting landschap, dan graag even aangeven bij opmerkingen in bestelformulier.

Lettertypes:

Lettertype