Lasercraft - DIY - Grenenhout

€ 14,95
Op voorraad
SKU
LASERCRAFT-DIY-GRENEN-10

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Maximaal 200 tekens

Maximaal 1000 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Wat leuk! Een eigen naambord of huisnummer ontwerpen voor jezelf, als kado, uw kinderen, uw bedrijf, uw huisdier, ruimtes in uw huis, tuin of op uw erf! 

Kies een lettertype, geef de tekst door of stuur een plaatje, logo of eigenontwerp op. Wij doen dan de rest! 

Om de kleur van het hout en de gravure te behouden adviseren wij om het naambord te lakken en/of de letters in te schilderen. Door invloeden van buitenaf zal het bord anders sneller vergrijzen en de gravure zal verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Door de diepte van de gravure blijft de schaduwwerking wel aanwezig. Dit proces kan je tegen gaan door het bord te lakken en te onderhouden.

Let op! Deze borden zijn worden alleen onbehandeld geleverd.

Indien nodig kies je zelf een afwerking. Je kan er ook voor kiezen om zelf de letters in te kleuren. Doe dit als volgt: schilder de gravure met de gewenste kleur in en laat drogen. Schuur met vlakschuurmachine (of schuurblokje) de geknoeide verf van de oppervlakte weg. Voor gebruik of om het bord te beschermen tegen vuil lak je het bord. Indien gewenst kan je i.p.v. lakken het hout in een andere kleur schilderen. Het beste gebruik je hier een verfroller voor en rolt je heel ligt over het oppervlakte zonder verf in de gravure te drukken. Een andere optie is om de gravure te overgieten met een gekleurde epoxy. Schuur na drogen het overtollige weg en lak het bord af of giet een afwerklaag epoxy over het gehele bord.

Lettertypes:

Lettertype