Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Lasercraft naambord met jouw naam

Een Lasercraft naambord met jouw naam. Gemaakt uit inlands Lariks of kies voor onze favorieten, het nog meer duurzame Eiken of Tamme Kastanje met een nog hoger afwerkingsnivo dan onze standaard lariks borden.  Eiken en tamme Kastanje hout laat zich namelijk erg mooi bewerken waardoor de gravures strakker worden.


Keuze uit lettertype, afwerking & vorm. Verschillende decoraties en ondertekst zijn mogelijk als extra optie. 


Wij maken uw bord speciaal voor u en combineren lasergraveren met ambachtelijke werk. De letters en decoraties worden in het hout gegraveerd met behulp van lasertechniek. Het hout selecteren wij zelf en geven wij handmatig vorm, daardoor wordt uw naambord echt uniek. De natuurlijke nerf blijft zichtbaar. Bij outdoor gebruik adviseren wij, om de kleur / gravure te behouden, om het bord te lakken. Zon, wind en regen zal het bord anders donkerder maken  en de gravure ernstig doen verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Dit proces kunt u tegen gaan door het bord in de lak te zetten.  Dit duurzame naambord onderscheidt zich door een natuurlijke look.


Landelijk voor uw pony of paard. Leuk voor uw hond. Maar ook uniek voor uw bedrijf of huis. Denkt u ook eens aan een opvallend huisnummer.


Heeft u een specifieke wens, zoals bijvoorbeeld uw eigen logo of gebogen tekst. Neem dan contact op. Bijna alles is mogelijk!


Voor de lariks borden adviseren wij als afwerking Beits. Dit omdat Lariks van zichzelf vele kleine haarscheurtjes krijgt. Mocht een laklaag hierdoor kapot gaan ( of er komt hout vrij te liggen wat onbehandeld is omdat de schorslaag los laat) en er kan vocht het hout binnen dringen dan kan dit niet meer verdamepn en ligt de kans op houtrot op de loer als dit niet snel verholpen wordt. De beits laag beschermd de gravure ook waardoor die minder snel vervaagd.


Stel zelf een stoer naambord samen:


Lasercraft details ongeveer 1mm diep en waar nodig gebeitst:


lasergraveren ambachtelijk naambord Lasercraft


Lariks heeft veel verschil in hardheid, wat bij lasergraveren een apart en mooi golvend effect. Dit is met mechanisch graveren of frezen niet mogelijk is.


Lasercraft lariks (olie):


Lasercraft


TIP: BESTEL OOK EEN SLEUTELHANGER MET HET ONTWERP VAN UW BORD !


Lees hier over onze werkwijze, wat u kunt verwachten en hoe u het bord kunt onderhouden. Meer voorbeelden ziet u hier.


Kijk hier voor de nummers van de lettertypes en standaard afbeeldingen 


Let bij het bestellen op de juiste invoer van de teksten zoals het gebruik van hoofdletters en kleine letters.


 

Artikelnummer: NIH-LASERCRAFT

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,95

Maximaal aantal karakters 200

+€ 10,00

Maximaal aantal karakters 200

+€ 10,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Naambord met jouw eigen naam lasergegraveerd. Verschillende maten. Gemaakt uit door ons geselecteerd en handmatig vormgegeven inlands Lariks of het nog meer duurzame Eiken of Tamme Kastanje. Keuze uit lettertype, afwerking & vorm. Of extra opties zoals decoratie, pijl en ondertekst.

Bevestiging en onderhoud: Een schroefbevestig met schroeven in alle hoeken is, zeker in het geval van outdoor plaatsing, de beste keuze (tegen kromtrekken). Gebruik hiervoor goede schroeven met een hoge elsticiteit zodat het hout nog wat kan krimpen en uitzetten. Om oxidevlekken tegen te gaan ( blauwzwarte vlekken als reactie van het hout op het metaal) adviseren wij schroeven aan van RVS. Verder dient het bord netjes onderhouden te worden en optijde in de olie of lak gezet te worden om vocht geenkans te geven. Massief hout zal altijd iets blijven werken. Daar kan het hout altijd iets krom worden of scheurtjes gaan vertonen. Wij adviseren in het geval outdoor bevestiging het hout vrij van direct contact met de ( ondergrond) te plaatsen zodat er geen vocht tussen kan blijven staan.

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.