Lasercraft naambord met jouw naam

Vanaf € 32,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
NIH-LASERCRAFT

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Een Lasercraft naambord met jouw naam. Gemaakt uit inlands Lariks of kies voor onze favorieten, het nog meer duurzame Eiken of Tamme Kastanje met een nog hoger afwerkingsnivo dan onze standaard lariks borden.  Eiken en tamme Kastanje hout laat zich namelijk erg mooi bewerken waardoor de gravures strakker worden.

Keuze uit lettertype, afwerking & vorm. Verschillende decoraties en ondertekst zijn mogelijk als extra optie. 

Wij maken uw bord speciaal voor u en combineren lasergraveren met ambachtelijke werk. De letters en decoraties worden in het hout gegraveerd met behulp van lasertechniek. Het hout selecteren wij zelf en geven wij handmatig vorm, daardoor wordt uw naambord echt uniek. De natuurlijke nerf blijft zichtbaar. Bij outdoor gebruik adviseren wij, om de kleur / gravure te behouden, om het bord te lakken. Zon, wind en regen zal het bord anders donkerder maken  en de gravure ernstig doen verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Dit proces kunt u tegen gaan door het bord in de lak te zetten.  Dit duurzame naambord onderscheidt zich door een natuurlijke look.

Landelijk voor uw pony of paard. Leuk voor uw hond. Maar ook uniek voor uw bedrijf of huis. Denkt u ook eens aan een opvallend huisnummer.

Heeft u een specifieke wens, zoals bijvoorbeeld uw eigen logo of gebogen tekst. Neem dan contact op. Bijna alles is mogelijk!

Voor de lariks borden adviseren wij als afwerking Beits. Dit omdat Lariks van zichzelf vele kleine haarscheurtjes krijgt. Mocht een laklaag hierdoor kapot gaan ( of er komt hout vrij te liggen wat onbehandeld is omdat de schorslaag los laat) en er kan vocht het hout binnen dringen dan kan dit niet meer verdamepn en ligt de kans op houtrot op de loer als dit niet snel verholpen wordt. De beits laag beschermd de gravure ook waardoor die minder snel vervaagd.

Stel zelf een stoer naambord samen:

Lasercraft details ongeveer 1mm diep en waar nodig gebeitst:

lasergraveren ambachtelijk naambord Lasercraft

Lariks heeft veel verschil in hardheid, wat bij lasergraveren een apart en mooi golvend effect. Dit is met mechanisch graveren of frezen niet mogelijk is.

Lasercraft lariks (olie):

Lasercraft

TIP: BESTEL OOK EEN SLEUTELHANGER MET HET ONTWERP VAN UW BORD !

Lees hier over onze werkwijze, wat u kunt verwachten en hoe u het bord kunt onderhouden. Meer voorbeelden ziet u hier.

Kijk hier voor de nummers van de lettertypes en standaard afbeeldingen 

Let bij het bestellen op de juiste invoer van de teksten zoals het gebruik van hoofdletters en kleine letters.