Stoer bord voor bv Mancave - Man Cave - eigen boventekst, jaartal en ondertekst. Met de hand ingeschilderd.

€ 89,95
Op voorraad
SKU
snis180111-CNC

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Maximaal 20 tekens

Maximaal 4 tekens

Maximaal 30 tekens

Maximaal 1000 tekens

Bij deze exclusieve ambachtelijke versie worden de letters gefreesd en daarna met de hand ingeschilderd. Exclusief verkrijgbaar bij Naam in hout!

Heerlijk is dat. Na een dagje hard werken je even terug trekken uit de hektiek van het leven, in een ruimte die helemaal naar jouw smaak is ingericht. Samen met vrienden of misschien wel even lekker alleen even lekker chillen of je bezighouden met je hobbies. 

Of je nu je mancave inricht met een model spoorbaan of dat je hem juist gebruikt voor ontspanning en vermaak en er een een bioscoop in bouwt of samen met vrienden naar de favoriete sportwedstrijden kijkt op TV, waar het om gaat is dat het jouw plekje is. Dit mag direct duidelijk zijn bij de entree. 

Ons mooie Mancave bord kan je hierbij helpen. Misschien ga je wel een stapje verder en wil je ook een bijpassende sleutelhanger of een gave wandopener om drankjes te openen in stijl. Wat je ook bedenkt wij helpen je er graag bij. We hebben een aantal standaard opties toegevoegd maar uiteraard is er veel meer mogelijk.

Veel plezier met het inrichten van jouw plekje!