Stoer bord voor bv Mancave - Man Cave - eigen boventekst, jaartal en ondertekst. Houtlook geprint op Dibond

€ 39,95
Op voorraad
SKU
snis180111-Print

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 25 tekens

Maximaal 4 tekens

Maximaal 30 tekens

Maximaal 1000 tekens

Hoe stoer is dat! Je eigen Houtlook Mancave bord is hier verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met diverse leuke opties. Wel de looks niet het onderhoud.

Exclusief verkrijgbaar bij Naam in Hout!

Heerlijk is dat. Na een dagje hard werken je even terug trekken uit de hektiek van het leven, in een ruimte die helemaal naar jouw smaak is ingericht. Samen met vrienden of misschien wel even lekker alleen even lekker chillen of je bezighouden met je hobbies. 

Of je nu je mancave inricht met een model spoorbaan of dat je hem juist gebruikt voor ontspanning en vermaak en er een een bioscoop in bouwt of samen met vrienden naar de favoriete sportwedstrijden kijkt op TV, waar het om gaat is dat het jouw plekje is. Dit mag direct duidelijk zijn bij de entree. 

Ons mooie Mancave bord kan je hierbij helpen. Misschien ga je wel een stapje verder en wil je ook een bijpassende sleutelhanger of een gave wandopener om drankjes te openen in stijl. Wat je ook bedenkt wij helpen je er graag bij. We hebben een aantal standaard opties toegevoegd maar uiteraard is er veel meer mogelijk.

Veel plezier met het inrichten van jouw plekje!