Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Mancave - Man Cave bord

Hoe stoer is dat! Je eigen Mancave bord is hier verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met diverse leuke opties.


Heerlijk is dat. Na een dagje hard werken je even terug trekken uit de hektiek van het leven, in een ruimte die helemaal naar jouw smaak is ingericht. Samen met vrienden of misschien wel even lekker alleen even lekker chillen of je bezighouden met je hobbies. 


Of je nu je mancave inricht met een model spoorbaan of dat je hem juist gebruikt voor ontspanning en vermaak en er een een bioscoop in bouwt of samen met vrienden naar de favoriete sportwedstrijden kijkt op TV, waar het om gaat is dat het jouw plekje is. Dit mag direct duidelijk zijn bij de entree. 


Ons mooie Mancave bord kan je hierbij helpen. Misschien ga je wel een stapje verder en wil je ook een mooie deurmat, een bijpassende sleutelhanger, stoere items van leer of een gave wandopener om drankjes te openen in stijl. Wat je ook bedenkt wij helpen je er graag bij. We hebben een aantal standaard opties toegevoegd maar uiteraard is er veel meer mogelijk.


Veel plezier met het inrichten van jouw plekje! 

Artikelnummer: snis180111

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95

Maximaal aantal karakters 10

Maximaal aantal karakters 4

Maximaal aantal karakters 30

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal lariks of dibibd

Leverbaar in diverse lengte maten. De hoogte is afhankelijk van de plank maar zal rond de 20 cm zijn ongeveer.

Lasergraveren, CNC -ambachtelijk of print op Dibond Houtlook

Onderhoud lasergraveren

Om de kleur te behouden, mn indien het buiten hangt in weer en wind,  adviseren wij om het bord zeer regelmatig schoon te maken te beitsen. Spuitlak is een eerste beschermlaagje of geschikt voor indoor gebruik maar door zon, wind en regen zal het bord donkerder worden en de gravure verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Dit proces kunt u, indien u dat wenst,  tegen gaan door op tijd het bord te behandelen. 

Onderhoud CNC frezen

Om de kleur te behouden, mn indien het buiten hangt in weer en wind,  adviseren wij om het bord zeer regelmatig schoon te maken te beitsen ( borden met schors adviseren wij beits) of lakken. Spuitlak is een eerste beschermlaagje of geschikt voor indoor gebruik maar door zon, wind en regen zal het bord donkerder worden.

Bij een CNC bord worden de letters gefreesd en daarna met donkere beits ingekleurd.

 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):