Tekstbord Mancave - Man Cave - Met de hand ingeschilderd.

€ 79,95
Op voorraad
SKU
snis180111-CNC-rechthoek mancave

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Koop nu dit leuke tekstbord van hout voor de mancave! De tekst is diep in het hout gefreesd en daarna met de hand ingeschilderd,  waardoor je altijd een mooie schaduwwerking hebt. Erg leuk voor vaderdag.

Exclusief verkrijgbaar bij Naam in hout!

Heerlijk is dat. Na een dagje hard werken je even terug trekken uit de hektiek van het leven, in een ruimte die helemaal naar jouw smaak is ingericht. Samen met vrienden of misschien wel even lekker alleen even lekker chillen of je bezighouden met je hobbies. 

Of je nu je mancave inricht met een model spoorbaan of dat je hem juist gebruikt voor ontspanning en vermaak en er een een bioscoop in bouwt of samen met vrienden naar de favoriete sportwedstrijden kijkt op TV, waar het om gaat is dat het jouw plekje is. Dit mag direct duidelijk zijn bij de entree. 

Veel plezier met het inrichten van jouw plekje! 

Materiaal: eikenhout
Afmetingen: 40 x 15 x 2,3 cm
Vorm: rechthoek

Gefreesde letters, welke zijn ingeschilderd met een donkere beits
Afwerking: gekookte lijnolie
Bevestiging: Inclusief twee gaatjes t.b.v. bevestiging met RVS schroeven (niet bijgeleverd)