Menukaarthouder - kaartenstandaard A6

€ 9,95
Op voorraad
SKU
snis200036 -105mm

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 60 tekens

Maximaal 60 tekens

Maximaal 150 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps

Maximaal 1000 tekens

Houten kaartenstandaard met eigen tekst of menukaarthouders met je eigen logo laten maken?

Een houten kaartenstandaard voor je kaartjes die je per post ontvangt, is ideaal kaarten op een leuke manier neer te zetten, in je interieur, zodat je de kaart ook echt ziet.  Of zet er een klein schilderijtje in wat je zlef gemaakt hebt.

Prachtig om de rouwkaart neer te zetten bij het condoleance boek met daarop een toepassenlijke quote of.....

Gebruik ze tijdens je huwelijksdiner als menukaarthouder en zet jullie namen en datum er op of een lieve quote voor je gasten.

Gebruik je ze professioneel als menukaarthouders, dan kunnen ze echte eyecatchers zijn op de tafels in je horecagelegenheid.  Een persoonlijke menukaarthouder maakt het plaatje van de tafelbeleving compleet. 
Doordat je de menukaarthouder kan voorzien van je logo, zal je bedrijfsnaam meer onder de aandacht komen.

De houders zijn van mooi beuken hout en worden in Europa geproduceerd. Ze gaan jaren mee en dus een duurzame keuze! Van beuken hout kunnen we o.a. bijpassende waxinelichthouders en snijplanken leveren die uiteraard ook te voorzien zijn van je gravure.

Je kunt natuurlijk,  in plaats van een logo, ook een leuke tekst of quote op de blokken graveren. Of maak de menublokken functioneel door er bijvoorbeeld de tafelnummers, van je restaurant, op te graveren!

Een behandeling met onderhoudsolie verlengt u de levensduur en geeft het hout een warmere uitstraling. 

Grotere aantallen?  Een vraag? Stel hem gerust en we antwoorden zo snel mogelijk. Een standaard gravure met bv alleen tekst kun je zo bestellen. Liever je logo gebruiken op meerdere menustandaards? Stuur dan even een mail voor een passende offerte.

Standaard lettertypes:

Lettertype