Ambachtelijk naambord (tot 60 cm)

Vanaf € 53,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
NIH-AMBA

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 60 tekens

Maximaal 60 tekens

Maximaal 60 tekens

Maximaal 60 tekens

Maximaal 25 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, jpeg, pdf, png

Een door u bedacht naambord, door ons, speciaal voor u, met de hand gemaakt. Wie wil dat nou niet? Stel zelf een stoer naambord samen! Landelijk voor uw pony of paard. Leuk voor uw hond. Maar ook uniek voor uw bedrijf of huis. Denkt u ook eens aan een opvallend huisnummer.

Wij maken uw bord speciaal voor u en op ambachtelijke wijze. De letters en decoraties worden handmatig of m.b.v. CNC frezen in het hout gefreesd. Met de hand is dus niet computergestuurd en daardoor wordt uw naambord echt uniek. De letters worden met de hand ingeschilderd met een bruine beits. De nerf blijft vaak zichtbaar. Dit duurzame naambord onderscheidt zich door een natuurlijke look.

Een Naambord met jouw naam van maximaal 16 letters indien handgefreesd. Gemaakt uit inlands Lariks of kies voor onze favoriet, het nog meer duurzame Eiken met een nog hoger afwerkingsnivo dan onze standaard lariks borden.  Eiken hout laat zich namelijk erg mooi bewerken waardoor de letters en afbeeldingen nog strakker worden.

Keuze uit lettertype, afwerking & vorm. Verschillende decoraties en ondertekst zijn mogelijk als extra optie. 

Voor de lariks borden adviseren wij als afwerking geen afwerking / olie of beits. Dit omdat Lariks van zichzelf vele kleine haarscheurtjes krijgt. Mocht een laklaag hierdoor kapot gaan (of er komt hout vrij te liggen wat onbehandeld is omdat de schorslaag los laat) en er kan vocht het hout binnen dringen dan kan dit niet meer verdampen en ligt de kans op houtrot op de loer als dit niet snel verholpen wordt.

Heeft u een specifieke wens, zoals bijvoorbeeld uw eigen logo of gebogen tekst, bestel dan een Ontwerp voor ambachtelijk naambord.

TIP: BESTEL OOK EEN SLEUTELHANGER MET HET ONTWERP VAN UW AMBACHTELIJK BORD !

Lees hier over onze werkwijze, wat u kunt verwachten en hoe u het bord kunt onderhouden. Meer voorbeelden ziet u hier.

Lettertypes handgefreesd:

Lettertype KrijtLettertype MarkerLettertype CorsivaLettertype ProvenceLettertype Western

Wanneer u kiest voor CNC frezen kunnen we meerdere lettertypes aanbieden.

Decoraties handgefreesd:

decoratie poot decoratie hart decoratie klavertje vier decoratie hoefijzer decoratie ster decoratie Fries paard decoratie pompebled decoratie paard hoofd decoratie varken hoofd decoratie varken lijf decoratie vlinder decoratie cowboyhoed decoratie voetbal

Wanneer u kiest voor CNC frezen kunt u ook uw eigen logo of decoratie uploaden. 

Let bij het bestellen op de juiste invoer van de teksten zoals het gebruik van hoofdletters en kleine letters.