Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Ambachtelijk naambord (tot 60 cm)

Een door u bedacht naambord, door ons, speciaal voor u, met de hand gemaakt. Wie wil dat nou niet? Stel zelf een stoer naambord samen! Landelijk voor uw pony of paard. Leuk voor uw hond. Maar ook uniek voor uw bedrijf of huis. Denkt u ook eens aan een opvallend huisnummer.


Wij maken uw bord speciaal voor u en op ambachtelijke wijze. De letters en decoraties worden handmatig of m.b.v. CNC frezen in het hout gefreesd. Met de hand is dus niet computergestuurd en daardoor wordt uw naambord echt uniek. De letters worden met de hand ingeschilderd met een bruine beits. De nerf blijft vaak zichtbaar. Dit duurzame naambord onderscheidt zich door een natuurlijke look.


Een Naambord met jouw naam van maximaal 16 letters indien handgefreesd. Gemaakt uit inlands Lariks of kies voor onze favoriet, het nog meer duurzame Eiken met een nog hoger afwerkingsnivo dan onze standaard lariks borden.  Eiken hout laat zich namelijk erg mooi bewerken waardoor de letters en afbeeldingen nog strakker worden.


Keuze uit lettertype, afwerking & vorm. Verschillende decoraties en ondertekst zijn mogelijk als extra optie. 


Voor de lariks borden adviseren wij als afwerking geen afwerking / olie of beits. Dit omdat Lariks van zichzelf vele kleine haarscheurtjes krijgt. Mocht een laklaag hierdoor kapot gaan (of er komt hout vrij te liggen wat onbehandeld is omdat de schorslaag los laat) en er kan vocht het hout binnen dringen dan kan dit niet meer verdampen en ligt de kans op houtrot op de loer als dit niet snel verholpen wordt.


Heeft u een specifieke wens, zoals bijvoorbeeld uw eigen logo of gebogen tekst, bestel dan een Ontwerp voor ambachtelijk naambord.


TIP: BESTEL OOK EEN SLEUTELHANGER MET HET ONTWERP VAN UW AMBACHTELIJK BORD !


Lees hier over onze werkwijze, wat u kunt verwachten en hoe u het bord kunt onderhouden. Meer voorbeelden ziet u hier.


Lettertypes handgefreesd:


Lettertype KrijtLettertype MarkerLettertype CorsivaLettertype ProvenceLettertype Western


Wanneer u kiest voor CNC frezen kunnen we meerdere lettertypes aanbieden.


Decoraties handgefreesd:


decoratie poot decoratie hart decoratie klavertje vier decoratie hoefijzer decoratie ster decoratie Fries paard decoratie pompebled decoratie paard hoofd decoratie varken hoofd decoratie varken lijf decoratie vlinder decoratie cowboyhoed decoratie voetbal


Wanneer u kiest voor CNC frezen kunt u ook uw eigen logo of decoratie uploaden. 


Let bij het bestellen op de juiste invoer van de teksten zoals het gebruik van hoofdletters en kleine letters.

Artikelnummer: NIH-AMBA

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 53,00

Maximaal aantal karakters 60

Maximaal aantal karakters 60

Maximaal aantal karakters 60

Maximaal aantal karakters 60

+€ 25,00

Maximaal aantal karakters 25

+€ 50,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: jpg, jpeg, pdf, png

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Naambord met jouw eigen naam of woord in verschillende maten.

Gemaakt uit inlands Lariks, eiken, tamme kastanje of in overleg andere houtsoorten.

Keuze uit lettertype, afwerking & vorm.

Of extra opties zoals decoratie, pijl en ondertekst.

Bevestiging en onderhoud: Een schroefbevestig met schroeven in alle hoeken is, zeker in het geval van outdoor plaatsing, de beste keuze (tegen kromtrekken). Gebruik hiervoor goede schroeven met een hoge elsticiteit zodat het hout nog wat kan krimpen en uitzetten. Om oxidevlekken tegen te gaan ( blauwzwarte vlekken als reactie van het hout op het metaal) adviseren wij schroeven aan van RVS. Verder dient het bord netjes onderhouden te worden en optijde in de olie of lak gezet te worden om vocht geenkans te geven. Massief hout zal altijd iets blijven werken. Daar kan het hout altijd iets krom worden of scheurtjes gaan vertonen. Wij adviseren in het geval outdoor bevestiging het hout vrij van direct contact met de ( ondergrond) te plaatsen zodat er geen vocht tussen kan blijven staan.

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.