Verzending van uw bestelling: Lasergraveren 3-7 werkdagen*, Lasercraft naamborden ca. 14 dagen*, Ambachtelijke naamborden ca. 21 dagen* of kies voor spoed. 

Overlijden

Afscheid nemen van uw naaste is altijd verdrietig........

Er moeten allerlei keuzes gemaakt worden om uw dierbare een passend afscheid te geven. Bij de meeste uitvaartorganisaties kom je veel standaard producten tegen. Maar er is zoveel meer mogelijk. Misschien bent u, juist nu, opzoek naar meer persoonlijke producten. Meer passend bij de levensstijl van degene die is overleden. Wij zouden iets voor u kunnen betekenen als u opzoek bent naar bijvoorbeeld een tijdelijk grafmomument, een gedenkteken, een persoonlijk condoleanceboek of troostdoosje van hout. Maar ook als u een product wil laten graveren met de naam van de overledene of bijvoorbeeld een recept of handschrift wil laten vereeuwigen. U kunt daarbij een product van ons gebruiken maar mag zeker ook een eigen product aanleveren. Zou u bijvoorbeeld graag zelf een houten grafmonument maken maar ziet op tegen het zetten van de tekst? Wij helpen u daar graag bij. Of was sjoelen een favoriete bezigheid van de overledene? Wij kunnen dan zijn of haar naam op een sjoelschijf zetten bijvoorbeeld. Mocht het aanleveren van een ontwerp een probleem zijn dan kunnen wij u ook daar mee van dienst zijn. We denken graag met u mee om een product te maken wat bij jullie situatie en gevoel past om zo tot een persoonlijk en waardig afscheid te kunnen komen.

Ook op een later moment zien we dat nabestaanden veelvuldig gebruik maken van onze producten. Bijvoorbeeld door, in plaats van een bloemetje, een boomschijfje mee te nemen tijdens een bezoek aan het graf voorzien van een persoonlijke tekst of een afbeelding die veel voor hen betekent. Een stijlvolle, lieve en duurzame keuze die ook nog eens onderhoudsvrij is zodat het graf er altijd netjes uit ziet.

 

20 Artikel(en)

per pagina

20 Artikel(en)

per pagina