Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Overlijden

Afscheid nemen van uw naaste is altijd verdrietig........

Vanuit onze liefde voor hout zijn wij van mening dat ook persoonlijke grafmonumenten (grafkruisen, gedenktekens) van hout op onze site horen.
 
Er moeten allerlei keuzes gemaakt worden om uw dierbare een passend afscheid te geven. Bij de meeste uitvaartorganisaties kom je veel standaard producten tegen. Maar er is zoveel meer mogelijk. Misschien bent u, juist nu, opzoek naar meer persoonlijke producten. Meer passend bij de levensstijl van degene die is overleden. Wij zouden iets voor u kunnen betekenen als u opzoek bent naar bijvoorbeeld een (tijdelijk) grafmomument, een gedenkteken, een persoonlijk condoleanceboek of troostdoosje van hout. Maar ook als u een product wil laten graveren met de naam van de overledene of bijvoorbeeld een recept of handschrift wil laten vereeuwigen. U kunt daarbij een product van ons gebruiken maar mag zeker ook een eigen product aanleveren. Zou u bijvoorbeeld graag zelf een houten grafmonument maken maar ziet op tegen het zetten van de tekst? Wij helpen u daar graag bij. Of was sjoelen een favoriete bezigheid van de overledene? Wij kunnen dan zijn of haar naam op een sjoelschijf zetten bijvoorbeeld. Mocht het aanleveren van een ontwerp een probleem zijn dan kunnen wij u ook daar mee van dienst zijn. We denken graag met u mee om een product te maken wat bij jullie situatie en gevoel past om zo tot een persoonlijk en waardig afscheid te kunnen komen.

Ook op een later moment zien we dat nabestaanden veelvuldig gebruik maken van onze producten. Bijvoorbeeld door, in plaats van een bloemetje, een boomschijfje mee te nemen tijdens een bezoek aan het graf voorzien van een persoonlijke tekst of een afbeelding die veel voor hen betekent. Een stijlvolle en lieve keuze die langer mee gaat dan bloemen of linten waardoor het graf er langere tijd netjes uit ziet.

 

Onderdelen 1 tot 25 van totaal 43

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 25 van totaal 43

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2