Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Foetus uitvaartkistjes

Foetus uitvaartkistjes

Als je kindje dood geboren wordt of kort na de geboorte overlijdt, beleef je als ouders een van de moeilijkste momenten in je leven. Het komt wel eens voor dat je als ouders te horen krijgen dat je kindje in de baarmoeder is overleden, of dat het helaas geen overlevingskansen heeft. Het verlies is immens. Je moet afscheid nemen van je kindje dat je al lang in je buik draagt en in je hart gesloten hebt.

Voor dood geboren kindjes onder de 24 weken zijn geen regels en wetten met btrekking tot de uitvaart. Je mag zelf weten of je je kindje aangeeft bij de burgerlijke stand en een naam geeft. Je mag je kindje, tegenwoordig, mee naar huis nemen en zelf begraven. Dat mag vaak in je eigen tuin. Je kan dit navragen bij de gemeente waarin je woont.

We hebben bij Naam in Hout wat kleine, lieve kistjes in het assortiment die geschikt zijn als foetus uitvaartkistje. Je kan ze laten graveren met een tekst of afbeelding.

Vraag naar de mogelijkheden. Dan maken we er samen iets speciaals van. Eventueel kunnen we het kistje is voorzien van juten bekleding met daaronder een laagje kruidenhooi zodat je kindje zacht ligt.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.