Gedenkdoosjes

Gedenkdoosjes

Afscheid nemen van een dierbare is een intensieve en moeilijke periode. Een rouwdoos kan dan fijn zijn om te maken. Je bewaart er allemaal speciale dingen in die je dierbaar zijn van iemand die er niet meer is. Bijvoorbeeld: een parfumflesje, foto, brief, bril, sieraden, haarlok, voet- handafdruk, foto’s, of kaarten.

Ook kun je ze gebruiken in plaats van een condoleance boek. Onze kisten in boekvorm zijn hier uitermate geschikt voor! Vraag alle genodigden om iets mee te nemen voor in de memory box wat ze doet denken aan de overledene. Een foto, knutselwerkje, een brief of wat ze ook maar bedenken.

Zo hebben de nabestaanden later een kist vol persoonlijke herinneringen in plaats van een condoleance boek met namen en adressen van de gasten en misschien een korte groet.

Wanneer woorden te kort schieten en je gevoel zoveel wil zeggen, kan je ook een herinneringsdoos maken om kado te geven aan de nabestaanden ter herinnering aan hun dierbare. Dit kan een hele troost zijn. Ook fijn voor kinderen die een familielid moeten missen. Zo hebben ze later een kist vol herinneringen en misschien is de mogelijkheid er nog wel om een brief van de overledene toe te voegen voor de belangrijke mijlpalen in hun leven.

De herinneringsdoos kan gevuld worden met allerlei spulletjes die met de overleden persoon te maken hebben. Fijn om te maken, fijn om te geven, fijn om te bewaren... fijn om die geliefde persoon nooit te vergeten.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina