Natuurlijk gedenkteken of grafmarkeerder

Natuurlijk gedenkteken of grafmarkeerder

Afscheid nemen van uw naaste is altijd verdrietig........

Vanuit onze liefde voor hout zijn wij van mening dat ook persoonlijke grafmonumenten gedenktekens van hout op onze site horen.

Juist nu ben je waarschijnlijk opzoek naar persoonlijke producten. Passend bij de levensstijl van degene die is overleden.

Wij zouden iets voor u kunnen betekenen als u opzoek bent naar bijvoorbeeld een gedenkteken, een persoonlijk van hout. Maar ook als u een product wil laten graveren met de naam van de overledene of bijvoorbeeld een recept of handschrift wil laten vereeuwigen.

U kunt daarbij een product van ons gebruiken maar mag zeker ook een eigen product aanleveren. Misschien was sjoelen een favoriete bezigheid van de overledene? Wij kunnen dan bijvoorbeeld zijn of haar naam op een sjoelschijf zetten. 

Mocht het aanleveren van een ontwerp een probleem zijn dan kunnen wij u ook daar mee van dienst zijn. We denken graag met u mee om een product te maken wat bij jullie situatie en gevoel past om zo tot een persoonlijk en waardig afscheid of gedenkhoekje te kunnen komen.

Ook op een later moment zien we dat nabestaanden veelvuldig gebruik maken van een persoonlijk gedenkteken. Bijvoorbeeld door, in plaats van een bloemetje, een boomschijfje mee te nemen tijdens een bezoek aan het graf voorzien van een persoonlijke tekst of een afbeelding die veel voor hen betekent.

Een stijlvolle en lieve keuze die langer mee gaat dan bloemen of linten waardoor het graf er langere tijd netjes uit ziet.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina