Muurcirkel - BBQ

€ 18,95
Op voorraad
SKU
snis200048 muurcirkel - DECOTOtaal

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Muurcirkels en tuincirkels zijn helemaal hip momenteel. En dat is niet voor niets. Met muurcirkels fleur je, heel snel, je interieur op en breng je meer sfeer en dynamiek in huis. De ronde vormen hebben ook nog eens een positief effect op je humeur. 

Deze stoere BBQ cirkel is leuk in de mancave, onder de overkapping, aan de shcuuting bij de BBQ of in je buitenkeuken

De cirkel is gemaakt van Dibond met een doorsnede van 40 cm. De vcirkel bevat geen boorgaten.
Andere maat? Informeer naar de mogelijkheden! 

Ontwerp: DECOTotaal
Op de ontwerpen en teksten van DECOTotaal rust auteursrecht.

Combineer muurcirkels van verschillende formaten, combineer teksten met foto's of afbeeldingen, combineer op kleur, thema of seizoen en hang ze op in een leuke opstelling of zet ze op een wandplank, fotoplank, schilderijen plank, display-plank of kastje samen met een lampje en een kamerplant. Zo creëer je al snel een gezellig hoekje in huis, kinderkamer, keuken, woonkamer, tuin, mancave of overkapping in je tuin.

Andere maat ?? Informeer naar de mogelijkheden! 

N.B.: De kleur van het te ontvangen product kan lichtelijk afwijken van de kleur die op je scherm te zien is.