Muurcirkel - Custom

€ 19,95
Op voorraad
SKU
snis200048 muurcirkel - Custom

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg, tiff, bmp

Maximaal 100 tekens

Maximaal 500 tekens

Hier ontwerp je jouw eigen custom made muurcirkel. Mooi met een eigen foto, je trouwlogo, bedrijfslogo, eigen ontwerp met quote of een sfeerbeeld. Ook kun je aan een standaard muurcirkel van ons op deze manier een tekst toevoegen. ( alleen toegestaan voor prive gebruik )

Muurcirkels zijn helemaal hip momenteel. En dat is niet voor niets. Met muurcirkels fleur je, heel snel, je interieur op en breng je meer sfeer en dynamiek in huis. De ronde vormen hebben ook nog eens een positief effect op je humeur. 
Of je nu een grote of een kleine muur hebt: het maakt niet uit, want je kunt één cirkel ophangen of meerdere cirkels en formaten.

Combineer muurcirkels van verschillende formaten, combineer teksten met foto's of afbeeldingen, combineer op kleur, thema of seizoen en hang ze op in een leuke opstelling of zet ze op een wandplank, fotoplank, schilderijen plank, display-plank of kastje samen met een lampje en een kamerplant. Zo creëer je al snel een gezellig hoekje in huis of tuin.

Je hebt de keuze uit meerdere materialen, verderop deze pagina lees je eigenschappen per product.

Wil je je eigen quote of afbeelding maar heb je moeite met ontwerpen? Neem dan even contact op dan helpen we je! 

Grotere maat? Meerdere cirkels in 1 x bestellen en wil je een offerte op maat? Informeer naar de mogelijkheden!