Muurcirkel - stalraam Eastermar

€ 7,95
Op voorraad
SKU
snis200048 muurcirkel - Eastermar

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Muurcirkels zijn helemaal hip momenteel. En dat is niet voor niets. Met muurcirkels fleur je, heel snel, je interieur op en breng je meer sfeer en dynamiek in huis. De ronde vormen hebben ook nog eens een positief effect op je humeur. 
Of je nu een grote of een kleine muur hebt: het maakt niet uit, want je kunt één cirkel ophangen of meerdere cirkels en formaten.

Combineer muurcirkels van verschillende formaten, combineer teksten met foto's of afbeeldingen, combineer op kleur, thema of seizoen en hang ze op in een leuke opstelling of zet ze op een wandplank, fotoplank, schilderijen plank, display-plank of kastje samen met een lampje en een kamerplant. Zo creëer je al snel een gezellig hoekje in huis of tuin.

Deze nostalgische foto is gemaakt op een momumentale boerderij in Eastermar Friesland.

Je hebt de keuze uit meerdere materialen, verderop deze pagina lees je eigenschappen per product.
Grotere maat? Informeer naar de mogelijkheden! 

N.B.: De kleur van het te ontvangen product kan lichtelijk afwijken van de kleur die op de website te zien is.

Foto: RonnyBo