Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Naambord massief hout-acrylaat

Het beste uit twee werelden samengevoegd in een uniek product! 
Je houdt van hout maar ook van strak en modern. Dan is dit misschien wel uw naambord.
Een mooi, massief en glad stuk hout dat zich prachtig laat graveren gecombineerd met een strakke acrylaat plaat met daarop uw gegevens.
Ontwerp nu dit naambord of huisnummer voor uzelf, als kado, uw kinderen, uw bedrijf, uw huisdier, ruimtes in uw huis, tuin of op uw erf! 


Kies een lettertype, geef de gegevens door die u op het naambord gegraveerd zou willen hebben en stuur een plaatje mee. Dan doen wij de rest! 


Ander model in gedachten of ooit ergens gezien? Neem dan even contact met ons of stuur een voorbeeldje op dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Omdat we alles zelf maken is er heel veel mogelijk en maatwerk is onze passie! Schroom dus niet uw gedachten met ons te bespreken.


We hebben standaard afbeeldingen om in het hout te laten graveren, geef hieronder het nummer van de afbeelding door en er is de keuze uit bijvoorbeeld deze lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180059

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 99,00

Maximaal aantal karakters 200

Maximaal aantal karakters 5

Maximaal aantal karakters 1000

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Naambord massief hout gecombineerd met een strakke plaat acrylaat met afstandshouders. 

Lasergraveren

Maat ca 15 x 20 cm

Let op! Dit betreft een houten product waarvan de stuctuur en kleur niet altijd precies hetzelfde zijn en waarvan de gravure afhankelijk is van de structuur van het hout. Natuurlijk doen wij ons best het bord zoveel mogelijk overeen te laten komen met het voorbeeld maar elk stuk hout is uniek en laat zich op zijn eigen unieke wijze behandelen!

Ontwerpen uploaden
Upload uw ontwerp bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. 

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. Wij vragen u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen voordat wij gaan graveren. 

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

Toepassing
Naambord, huisnummer, informatiebord,  aanduiden van een ruimte (toilet, privé, kantoor, keuken), stalplaat, dierenverblijf.

 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.