Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Naamborden

www.naaminhout.nl
www.naaminhout.nl
www.naaminhout.nl
www.naaminhout.nl
www.naaminhout.nl
www.naaminhout.nl
www.naaminhout.nl
www.naaminhout.nl

 

Naamborden zijn onze paradepaardjes. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een uniek naambord, bijvoorbeeld voor bij uw huis, bedrijf, stal, boot, vereniging of atelier.

 

Wij bieden voor iedere toepassing een oplossing naar uw wens. Of het nu gaat om een handgefreesd of CNC gefreesd ambachtelijk naambord of een naambord gemaakt met onze laser machine, het zal altijd een uniek bord worden.

 

Je hebt alle vrijheid in het kiezen van de stijl, tekst, lettertype, afbeeldingen of zelfs een logo. We werken veel met hout maar ook drukwerk op alluminium of plexiglas is mogelijk. Kies uit standaard opties maar heb je speciale wensen kies dan voor een geheel eigen design. Wij zijn klein genoeg om groots mee te denken! Staat het bordje van je keuze niet op onze site neem dan graag even contact met ons op dan bespreken we je wensen en budget om tot een passend en uniek ontwerp te komen!

 

Een Ambachtelijk naambord stel je zelf samen. Tekst en decoraties worden speciaal voor jou in het hout gefreesd, met de hand ingeschilderd en afgewerkt met olie, beits of lak. Dit is een tijdrovend proces wat bepalende is voor de prijs.

 

Bij speciale wensen zoals een eigen logo maken wij een ontwerp. Ook hebben wij tekstborden in onze vaste ambachtelijke collectie.

 

Een naambord laten lasergraveren is ook mogelijk. Dit is goedkoper en er kunnen kleinere details uit bijvoorbeeld logo's en tekeningen worden verwerkt.

 

De verschillende technieken in hout

Ambachtelijk naambord - handgefreesd: extra uniek, diep gefreesd, zeer duurzaam

Ambachtelijk naambord - CNC gefreesd: diep gefreesd, zeer duurzaam

Lasercraft naambord: minder diep gefreesd m.b.v. een laser. De gravure krijgt een gebrande kleur.