Verzenden: lasergraveren 3-7 werkdagen, lasercraft ca. 14 dagen, ambachtelijk ca. 21 dagen.

Ambachtelijk gemaakt bord

www.naaminhout.nl
www.naaminhout.nl
www.naaminhout.nl

Stel hier zelf een uniek, stoer, stijlvol en rustiek naambord samen! Uw eigen naam of woord van maximaal 16 letters. Speciaal voor u gemaakt uit inlands Lariks. Keuze uit meerdere lettertypes, afwerking & vorm. Standaard zijn er verschillende decoraties en onderteksten mogelijk als extra optie. Landelijk voor uw pony of paard. Leuk voor uw hond. Maar zeker ook uniek voor uw bedrijf of huis. Denkt u ook eens aan een opvallend huisnummer. Bestel direct.

 

Heeft u een eigen idee voor een andere decoratie? Omdat het bord puur handwerk is, is ook dat natuurlijk mogelijk. Geef het ons dan door middels een bericht of vraag ons om voor u een Ambachtelijk naambord met jouw ontwerp te maken.

 

Wij maken uw bord speciaal voor u en op ambachtelijke wijze. De letters en decoraties worden handmatig in het hout gefreesd. Dus niet computergestuurd en daardoor wordt uw naambord echt uniek. De letters worden met de hand ingeschilderd met bruine beits. De natuurlijke nerf blijft zichtbaar. Uw naambord wordt standaard met een olie afgewerkt. Lakken is als optie ook mogelijk. Dit duurzame naambord onderscheidt zich door een natuurlijke look. Let op! Een houten product heeft onderhoud nodig. Na verloop van tijd is een nieuwe laag olie of lak nodig tenzij u een bord wilt laten vergrijzen. Levertijd maximaal 30 dagen.

 

Lees hier over onze werkwijze, wat u kunt verwachten en hoe u het bord kunt onderhouden.

 

Inspiratie opdoen? Kijk eens bij de borden die wij eerder al naar alle tevredenheid hebben mogen maken voor onze klanten.

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina