Verzenden: lasergraveren 3-7 werkdagen, lasercraft ca. 14 dagen, ambachtelijk ca. 21 dagen.

Ambachtelijk met jouw ontwerp

Een naambord door u bedacht en door ons, speciaal voor u, met de hand gemaakt! Wie wil dat nou niet?  Door een Ambachtelijk naambord met jouw ontwerp te bestellen ontvangt u een ontwerp en offerte voor een naambord geheel naar uw eigen wens.

Extra bestanden zoals logo's en gewenste afbeeldingen kunt u onder vermelding van het bestelnummer van uw aanvraag via email verzenden aan sales@naaminhout.nl.

Nadat wij het ontwerp in overleg met u hebben afgerond, wordt deze als een apart artikel in de webshop geplaatst. Wanneer wij uw betaling voor dit ontwerp hebben ontvangen gaan wij het bord voor u produceren.

Lees hier over onze werkwijze, wat u kunt verwachten en hoe u het bord kunt onderhouden. Let op! een houten product heeft onderhoud nodig. Na verloop van tijd is een nieuwe laag olie of lak nodig tenzij u een bord wilt laten vergrijzen. 

Let bij het bestellen alvast op een zo duidelijk mogelijke omschrijving van uw wens en op de juiste invoer van de teksten zoals het gebruik van hoofdletters en kleine letters. Dan kunnen wij sneller uw ontwerp afronden. 

Levertijd na akkoord van de offerte is maximaal 30 dagen.

 

www.naaminhout.nl
www.naaminhout.nl

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina