Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Natuurlijk gedenkteken boomschors - ovaal

Deze ovale boomschors schijven zijn erg mooi om te gebruiken als persoonlijk gedenkteken, als grafmonument op een natuurlijk graf of als tijdelijk grafmonument. Een boomschijf vergaat, in de natuur en zonder onderhoud, na enkele jaren en symboliseert zo de vergankelijkheid.


Let op! Deze borden zijn niet geschikt voor langdurig outdoor gebruik op onbeschutte plaatsen. Zon en regen zal de gravure doen verbleken. Beits zal dit proces iets tegen kunnen gaan. Voor langdurig outdoor gebruik kunt u beter kiezen voor een lasercraft bord of een ambachtelijk bord Deze houtsoorten bljven buiten mooier. Outdoor plaatsing op droge plaatsen zoals onder overkapping of luifel zijn wel mogelijk. 


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis170053 - dierverlies

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95

Maximaal aantal karakters 200

+€ 4,00

Maximaal aantal karakters 20

Maximaal aantal karakters 1000

+€ 10,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

Schijf elzenhout met schors

Leverbaar in diverse maten. Let op: de maat is inclusief de schors. Het te graveren oppervlak is dus iets kleiner.

Lasergraveren

Ontwerpen uploaden
Upload uw ontwerp bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. 

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. Wij vragen u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen voordat wij gaan graveren. 

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

Indoor/Outdoor

Indoor. Tijdelijk outdoor of In sommige gevallen is het mogelijk om het bord ook voor een langere periode  outdoor te plaatsen. Je dient het bord dan op een droge plaats te bevestigen bv onder een overstek, overkapping of luifel. Dit omdat wanneer de schorslaag los laat vocht in het bord trekt en het bord snel van kwaliteit zal verminderen.

Onderhoud

Om de kleur te behouden, mn indien het buiten hangt en onder invloed is van weersinvloeden,  adviseren wij om het bord zeer regelmatig schoon te maken en opnieuw in de olie te zetten of echt te lakken. Spuitlak is een eerste beschermlaagje, maar door zon, wind en vocht zal het bord donkerder worden en de gravure doen verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Dit proces kunt u, indien u dat wenst,  tegen gaan door op tijd het bord echt in de lak te zetten. Let op! Onder de schors komt geen lak dus het bord kan niet in de regen hangen zonder zijn kwaliteit te verliezen.

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.