Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Natuurlijk gedenkteken boomschors - ovaal - Standaard zwanen met riet

Mooie standaard model gedenkteken met vliegende zwanen en riet.


Liever zelf een ontwerp maken? Dat kan uiteraard ook. Klik daarvoor hier.


Deze ovale boomschors schijven zijn erg mooi om te gebruiken als persoonlijk gedenkteken, als grafmonument op een natuurlijk graf of als tijdelijk grafmonument. Een boomschijf en de gravure vergaat in de natuur en symboliseert zo de vergankelijkheid.


 

Artikelnummer: snis170053 - overlijden - zwanen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

Schijf elzenhout met schors

Leverbaar in diverse maten. Let op: de maat is inclusief de schors. Het te graveren oppervlak is dus iets kleiner.

Lasergraveren

Indoor/Outdoor

Indoor. Tijdelijk outdoor of In sommige gevallen is het mogelijk om het bord ook voor een langere periode  outdoor te plaatsen. Je dient het bord dan op een droge plaats te bevestigen bv onder een overstek, overkapping of luifel. Dit omdat wanneer de schorslaag los laat vocht in het bord trekt en het bord snel van kwaliteit zal verminderen.

Onderhoud

Om de kleur te behouden, mn indien het buiten hangt en onder invloed is van weersinvloeden,  adviseren wij om het bord zeer regelmatig schoon te maken en opnieuw in de olie te zetten of echt te lakken. Spuitlak is een eerste beschermlaagje, maar door zon, wind en vocht zal het bord donkerder worden en de gravure doen verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Dit proces kunt u, indien u dat wenst,  tegen gaan door op tijd het bord echt in de lak te zetten. Let op! Onder de schors komt geen lak dus het bord kan niet in de regen hangen zonder zijn kwaliteit te verliezen.

 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.