Natuurlijk gedenkteken boomschors - ovaal / Tijdelijke grafmarkering

€ 15,95
Op voorraad
SKU
snis170053 - overlijden

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Maximaal 20 tekens

Maximaal 20 tekens

Maximaal 1000 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Deze ovale boomschors schijven zijn erg mooi om te gebruiken als persoonlijk gedenkteken, als grafmonument op een natuurlijk graf of als tijdelijk grafmonument. Een boomschijf en de gravure vergaat in de natuur en symboliseert zo de vergankelijkheid.

Ook worden ze veel gebruikt als alternatief voor of toevoeging in het rouwboeket. Voorzien van een persoonlijke afbeelding of rouwboeket, uw laatste wens en namen kan deze schijf heel goed de plaats in nemen van een traditioneel rouwboeket. Nabestaanden vinden dit vaak erg mooi en waardevol. Het is blijvend en kan mee naar huis genomen worden. Zo hebben de nabestaanden nog geruime tijd een mooi gedenkteken in huis, dit in tegenstelling tot de traditionele rouwboeketten die meestal achterblijven op de begraafplaats. Daarnaast zien we steeds vaker dat deze schijfjes besteld worden, in plaats van een bloemetje, wanneer nabestaanden het graf bezoeken. Een mooie, stijlvolle en duurzame keuze. 

Prijs is inclusief opmaak van het ontwerp,  je ontvangt per mail een digitaal ontwerp en spoedkosten. Dus geen extra kosten achteraf en je bestelling wordt met voorrang behandeld.

Lettertypes:

Lettertype