Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Natuurlijk gedenkteken eiken - kastanje / Tijdelijke grafmarkering

Deze hangemaakte eiken bordjes zijn erg mooi om te gebruiken als persoonlijk gedenkteken, als tijdelijk grafmonument of als grafmonument op een natuurlijker graf. Het vaak onbehandelde hout en de gravure vergaan, in de natuur en zonder onderhoud en symboliseert zo de vergankelijkheid.


Ook worden ze veel gebruikt als alternatief voor het rouwboeket. Voorzien van een persoonlijke afbeelding of rouwboeket, uw laatste wens en namen kan dit bord heel goed de plaats in nemen van een traditioneel rouwboeket. Nabestaanden vinden dit vaak erg mooi en waardevol. Het is blijvend en kan mee naar huis genomen worden. Zo hebben de nabestaanden nog geruime tijd een mooi gedenkteken in huis, dit in tegenstelling tot de traditionele rouwboeketten die meestal achterblijven op de begraafplaats. Een mooie, stijlvolle en duurzame keuze.


ca 20x 30 cm. Met stijlvolle gefreesde rand om het bord.


Wenst u een andere maat, afwerking of een ander model neem in dat geval even contact met ons en kijken we samen naar de mogelijkheden.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180094

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 82,50

Maximaal aantal karakters 200

Maximaal aantal karakters 20

Maximaal aantal karakters 1000

+€ 10,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

Eikenhout

Lasergraveren

Onderhoud

Om de kleur en gravure te behouden, mn indien het buiten hangt of ligt  in zon, weer en wind,  adviseren wij om het bord zeer regelmatig schoon te maken en opnieuw in de olie te zetten of echt te lakken of beitsen dit is vaak niet toegestaan op natuurbegraafplaatsen. Spuitlak is een eerste beschermlaagje, maar door zon, wind en regen zal het bord donkerder worden en de gravure wat verbleken. Het contrast zal hierdoor verminderen. Dit proces kunt u, indien u dat wenst,  tegen gaan door op tijd het bord echt in de lak of beits te zetten. 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.