Onderzetter/ kaartje - Sterkte-Verdriet -Zorgen

€ 3,99
Op voorraad
SKU
snis170032 - standaard ontwerpen sterkte verdriet zorgen

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Standaard ontwerpen voor onderzetters!

Het is ontzettend frustrerend wanneer je iemand graag je geliefde familie of vrienden zou willen opzoeken, even bij iemand wil zijn, maar het kan niet wegens ziekte of angst voor besmetting zoals nu tijdens het Coronavirus . Een klein kadootje lost dat natuurlijk niet op, maar het is wél fijn om te die persoon te laten weten dat er iemand is die aan ze denkt. In tijden van onzekerheid zijn het immers de kleine dingen die ons blij maken.

Moeite met ontwerpen? Wij hebben vast wat standaard ontwerpen gemaakt speciaal voor jullie. Onderzetters met eigen ontwerp kan natuurlijk ook. Kijk dan even bij onze blanco onderzetters!