Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Ontbijtplankje, broodplankje beuken houtTIP: Kadootje voor Juf of Meester?


Bestel als voordelige set, in combinatie met houten lepel, met standaard juf of meester gravure ( zie foto) Nu voor 10 euro, per set, of met naam juf of meester extra op lepel voor 11 euro in plaats van 16,50 euro voor deze set!


Met het hele gezin samen ontbijten is heel gezellig, maar je maakt er helemaal een feestje van met deze persoonlijke broodplankjes! Een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte of zelfs een housewarming, want je kunt de ontbijtplankjes laten graveren met een naam of tekst of afbeelding naar keuze. 


December tip:
Kadootje voor Sinterklaas of Kerst? Bestel nu de Sinterklaas set "Wie zoet is krijgt lekkers" of de Kerst set "zalig Kerstfeest". Nu voor 10 euro, per set, of met naam extra op het plankje voor 11 euro in plaats van 16,50 euro voor deze set!


Lettertypes:


Lettertype
Artikelnummer: snis190049 - Dtsl.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,95

Maximaal aantal karakters 1000

Maximaal aantal karakters 200

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpg

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

beuken hout. 11x 21 x 0.8 cm

Toepassing
Kaasplank, snijplank, borrelplank, tapasplank, bruiloft, jubileum, afscheid, verjaardag, nieuw huis, Keuken, horeca, aandenken, prijs, B&B, koken, presenteerplank, hapjesplank, klein naambordje, Gourmetten, Raclette, Onderzetter Gourmette pannetje serveerplank.

Onderhoud

Om de plank schoon te maken kunt u deze schoonvegen of afnemen met een vochtige doek en daarna laten drogen. Hout en de gravure kan slecht tegen water. Wanneer de plank langdurig in contact is met water of ander vocht kan de plank gaan barsten of kromtrekken. De plank mag dan ook niet gereinigd worden in de vaatwasmachine. Wij adviseren u een onderhoudsolie te gebruiken om de levensduur van de houten plank te verlengen. 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.