Tekstbordje: Ontbijtplankje, broodplankje, presenteerplankje paulownia hout met handvat

€ 5,95
Niet op voorraad
SKU
snis200007

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Met het hele gezin samen ontbijten is heel gezellig, maar je maakt er helemaal een feestje van met deze persoonlijke broodplankjes! Een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte of zelfs een housewarming, want je kunt de ontbijtplankjes laten graveren met een naam of teks of afbeelding naar keuze. 

Super leuk om te gebruiken als tekstbord in vorm snijplank om bv een recept op te zetten om op te hangen in de keuken.

Zeer lichtgewicht plankje voor iedereen wie niet een te zware plank wil, maar wel de gezelligeheid van hout in huis wil. 

Mn geschikt als leuke toevoeging met logo in kerstpakket, als relatiegeschenk of bedankje vanwege de lage inkoopprijs bij grotere aantallen.

Door de verschillende hardheden in het hout ivm vele nerven kan de gravure minder egaal liljken dan op beuken planken.

Lettertypes:

Lettertype