Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Ontbijtplankje, broodplankje, presenteerplankje recht ingefreesd handvat van paulownia hout.Met het hele gezin samen ontbijten is heel gezellig, maar je maakt er helemaal een feestje van met deze persoonlijke broodplankjes! Een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte of zelfs een housewarming, want je kunt de ontbijtplankjes laten graveren met een naam of teks of afbeelding naar keuze.


Lichtgewicht plankje voor iedereen wie niet een te zware plank wil, maar wel de gezelligeheid van hout in huis wil. 


Ook leuk om te gebruiken als serveerplankje of tekstbordje met bv een recept er op. 


Mn geschikt als leuke toevoeging met logo in kerstpakket, als relatiegeschenk of bedankje vanwege de lage inkoopprijs bij grotere aantallen.


Lettertypes:


Lettertype
Artikelnummer: snis200008

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,55

Maximaal aantal karakters 200

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpg

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

paulownia hout. 35 x 20 x 1.2 cm

Toepassing
Kaasplank, borrelplank, tapasplank, bruiloft, jubileum, afscheid, verjaardag, nieuw huis, Keuken, aandenken, prijs, B&B, koken, presenteerplank, hapjesplank, serveerplank.

Onderhoud

Om de plank schoon te maken kunt u deze schoonvegen of afnemen met een vochtige doek en daarna laten drogen. Hout en de gravure kan slecht tegen water. Wanneer de plank langdurig in contact is met water of ander vocht kan de plank gaan barsten of kromtrekken. De plank mag dan ook niet gereinigd worden in de vaatwasmachine. Wij adviseren u een onderhoudsolie te gebruiken om de levensduur van de houten plank te verlengen. 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.