Friesland 11 stedentocht snijplank

€ 11,50
Op voorraad
SKU
snis200016 - SL Medium-11stedentocht

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Hou je van Friesland? Hou je van de tocht der tochten? Op zoek naar een Fries kado? Of ken je iemand die aan het trainen is voor de elfstedentocht op de fiets, te paard, op de step of welke vorm dan ook? Of zoek een een leuk kadootje voor degene die de finish heeft gehaald?

Deze leuke standaard plank heeft een afbeelding van het bekende elfstedenkruisje en de tekst Fryslân. 
Makke yn fryslân!

Naast het serveren van hapjes kun je deze plank ook een mooie plek geven in je interieur, bijvoorbeeld in de keuken op het aanrecht. Een leuke herinnering aan de tocht waar je met bloed zweet en tranen, super blij de finish hebt gehaald.

Geef je dit standaard plankje,  voorzien van wat lekkers, bv een lekker suikerbrood of droge worst dan weet je zeker dat je goed zit!

Product betreft alleen het plankje met gravure. Iets lekkers kun je zelf toevoegen.

In tegenstelling tot de snijplanken van vele kadoshops betreft dit geen multiplex of bamboe plank maar een echte beukensnijplank van 1,5 cm dik. Ook de gravure is meestal dieper waardoor je langer kan genieten van de mooie afbeelding.

Maat ca L 35,5 CM x B 16 CM x D 1,5 CM inclusief handvat.