Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Ontbijtplankje, broodplankje, presenteerplankje snijplankje beuken hout met handvat'Einde schooljaar tip: Bestel het plankje  met standaard zin Eet smakelijk lieve juf of meester


Met het hele gezin samen ontbijten is heel gezellig, maar je maakt er helemaal een feestje van met deze persoonlijke broodplankjes! Ook te gebruiken als snijplank of serveerplankje. Een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte of zelfs een housewarming, want je kunt de plankjes laten graveren met een naam of teks of afbeelding naar keuze. 


Mooie kwaliteit!


Ideaal als relatiegeschenk. Vraag om een offerte


Lettertypes:


Lettertype
Artikelnummer: snis200016 - SL klein

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95

Maximaal aantal karakters 200

+€ 1,00
+€ 2,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpg

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

beuken hout. 30.5 x 14 x 1.5 cm inclusief handvat

Toepassing
Kaasplank, borrelplank, tapasplank, anti-pasti, bruiloft, jubileum, afscheid, verjaardag, nieuw huis, Keuken, aandenken, prijs, B&B, koken, presenteerplank, hapjesplank, serveerplank.

Onderhoud

Om de plank schoon te maken kunt u deze schoonvegen of afnemen met een vochtige doek en daarna laten drogen. Hout en de gravure kan slecht tegen water. Wanneer de plank langdurig in contact is met water of ander vocht kan de plank gaan barsten of kromtrekken. De plank mag dan ook niet gereinigd worden in de vaatwasmachine. Wij adviseren u een onderhoudsolie te gebruiken om de levensduur van de houten plank te verlengen. 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.